Skin Bar Ephyra Selamat Diterima!

Maria Firdz
10
Tin tin tin... Pintu diketuk berkali-kali... kelam kabut, terus sarung tudung segera yang memang standby di belakang pintu... 

Pos Laju... haa... mesti ephyra... dah tahu, sebab takde menang dan order apa-apa buat masa ni..

ALhamdulillah... selamat terima skin bar ephyra... Terima kasih +Mia Liana dan terima kasih Oceanlife




Nota;
Dalam hati sebelum terima ni, memang berkira-kira je... kenapa MF punya lambat sampai... padahal kalau nak ikutkan MF boleh je pergi terus ke office Oceanlife yang memang dekat je dengan rumah... sebelah Festival City, yang memang MF pergi berkali-kali dalam sebulan... tapi mungkin dia hantar yang jauh-jauh dulu... hehe... nampak noo...tak sabaq... hehe.. bukan pee... takut tak sampai je.. 

Dah terima, Alhamdulillah... teruja nak guna... Alhamdulillah... satu lagi produk sedia untuk direview... 

Catat Ulasan

10Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. SA punya pun agaknya dah sampai dah tu...cuma semalam balik tgok ada surat pos laju...kami balik Muar plak kan....erm...melepas...x pe adik dah tolong amikkan

    BalasPadam
  2. saya masih lagi menunggu sis..mungkin esok sampai =)

    BalasPadam
  3. Tahniah..bestmya..saya tak menang pun..huhu..
    selamat mencuba ye...:)

    BalasPadam
  4. wah ramai betul kenalan blogger dapat ephyra nim. nasib baik sy x pakai je

    BalasPadam
  5. Tahniah kak..best dapat sabun ephyra tu kan..siap ada calendar lagi tu..all the best untuk review nanti :)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !