Komik Abu Nuwas: Pembelajaran Untuk Anak-anak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Terbaca kat blog abang Ben Ashaari, pasal buku komik untuk kanak-kanak.. buku kisah teladan Abu Nuwas.. sesuai untuk kanak-kanak... Jadi MF tertarik dengan tawarannya... Lagi pun harganya Murah je.. RM13 free postage... Kat kedai memang takde jual.. Jadi MF pun belilah untuk anak-anak.

Komik ringkas untuk bacaan sebelum tidur anak-anak.. kisah simple yang menarik ni sesuai lah untuk seusia kakak.. mana boleh baca buku tebal-tebal.. mau tak tidur je ank-anak tu nanti... nak tahu kisahnya kena la beli kan, lagipun RM13 je.. boleh guna untuk cucu dan cicit kalau simpan dan jaga betul-betul.. 

Buku komik ni keluaran Projek Iqra'. Projek Iqra' ni tengah buat satu kempen sumbangan derma.. boleh rujuk SINI, untuk kempen dan sumbangan derma. 

Untuk pembelian online boleh klik SINI.

Maklumat lanjut:
Persatuan Kebajikan Projek Iqra' SeMalaysia 
(Projek Iqra' Charity Association Of Malaysia)
Registration No: PPM-006-14-25012013



Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Menarik ni Maria, terima kasih di atas perkongsian...

    BalasPadam
  2. memang bagus kisah yang dicerita..moga jadi pengajaran untuk anak anak

    BalasPadam
  3. murah dan sgt sesuai utk pembacaan anak - anak ...

    BalasPadam
  4. Thanks kak share. macam Wardah plak nak ade ank heee, tapi boleh guna as bahan mengajar ke nanti. hihi

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^