GEMPAR!!! Jangan Beli MYVI Auto.

Maria Firdz
17
sumber: google images

Berita gempar... memang gempaq habis... tapi buat peminat kereta Myvi.. tolong... baca... dan buat yang bercadang nak beli kereta Myvi Auto pun minta baca dan fikir dulu dua tiga kali sebelum beli kereta jenis Perodua Myvi Auto...

Kisahnya:

v
v
v
v
v
v
v
v
v

Dulu pakcik kawan saya beli Myvi 1.5 Extreme, Auto Transmisi. ( umur 52 tahun). Bila siang, kereta dia boleh jalan. Bila malam tak boleh jalan.

Selepas seminggu dengan perasaan marah, dia pergi ke tempat dia beli dan komplen.

Pomen pun test drive, "ok yo. Takkan malam tak boleh jalan, pakcik betul ke ni?"

Pakcik tu jawab, "siang pakcik masuk gear D (day), ok jer. Bila malam masuk gear N (night). Langsung tak mahu jalan. Apa @#$%^ punya kereta niiii!!

Pomen terus pitam.

Hahahaha!


Dah habis baca dah??? haha.. jangan maraa... aaa.. just joke... santai-santai...

Hehe.. belilah kereta perodua..memang jimat minyak sebenarnya...xde yang kurang pun kereta tu... cuma pak cik tu yang kurang arif pasal kereta auto... hehe.. maafkanlah dia...


Sumber: share from whatsapps

Catat Ulasan

17Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. amboi... pandai melawak.. memang gempar, hihi

    BalasPadam
  2. ha ha ha, gigih akak membaca sebab akak memang pakai myvi auto...ekekekeke...

    BalasPadam
  3. hahhahaa senyum petang ni... salam singgah ye...


    kalau lalu highway memang ramai guna myvi sekarang... jimat agaknya... adik & sepupu sha semua guna myvi... dah boleh bukak kelab myvi dah... tersusun je.. hehe

    BalasPadam
  4. Masuk gear N sampai kiamat pun tak jalan.. :D

    BalasPadam
  5. serius title mengancam, berdebar saya kak, sebab minggu depan myvi saya keluar. auto pulak tu hahahaha. apapun terbaik aaaaa kihkihkih

    BalasPadam
  6. hehe suspen jek maq baca tajuk tadi :))

    BalasPadam
  7. cmne la pk cik dpt lesen ni..hehe..
    p/s: eh, akak punya komen kena masukkn nom eh?

    BalasPadam
  8. Hahaha.....kalau lambang D tu untuk day lah..yang N pula untuk night..terbaik lah pakcik tu..haha...pengsan....

    BalasPadam
  9. heheh..cerita lawak rupanya..lawak betul pakcik tu

    BalasPadam
  10. hahaha.sabaq je la.rasa mcm pernah bca la sebelum ni

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !