Dah Ada Domain Sendiri!

17

Alhamdulillah... Alhamdulillah.... Alhamdulillah... 
Akhirnya, yang diimpikan tercapai... mungkin sempena anniversary blog ini yang keempat pada hari Rabu lepas kan...

Alhamdulillah... pada hari rasmi suda... Blog ini menggunakan domain sendiri dengan nama:


Alhamdulillah... dengan izin Allah dan restu suami... maju setapak lagi dalam meneruskan minat dan berkongsi ilmu di medan blog... 

Terima kasih buat suami yang tersayang... 

Buat kengkawan yang ada senaraikan blog MF sebagai bloglist... sila tukar ea URL nya ya... 

Gunakan URL ini:


Dan bloglist ini masih tak berupdate... Jadi offer ea... 15 blogger akan jadi bloglist, kalau lebih 15 akan dipilih melalui random.org untuk jadi bloglist blog ini... Offer ea... tinggalkan URL anda 24 jam dari sekarang di ruangan komen entry INI.



Nota: Header kena tukar juga sikit... tapi tungggu dulu lah... Nak kena hantar semula URL segmen yang disertai... huhu... banyak tuh.. 

Catat Ulasan

17 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. tahniah ye cikgu, kagum dengan usaha cikgu
    saya antara, ramai-ramai yang akan support

    apapun maaf belum sempat nak BW
    tapi tertarik dengan offer tu =)
    http://iamaproudmama.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. wah tahniah.... kita pun teringin nak ada domain... tetapi biar dulu... bila blog dikenali ramai baru nak tukar... tak pun teruskan mcm tu....

    BalasPadam
  3. Tahniah kak. Teringin jugak nak ada domain sendiri. InsyaAllah mungkin tahun depan. KOT. Hehehhe. Semoga terus sukses dalam blogging!

    BalasPadam
  4. tahniah anda maju setapak lagi ke hadapan moga berjaya

    BalasPadam
  5. Mmg best ada domain snd. Domain skg ni pn husben yg byr. Hehe... Dh dua thn guna domain ni kot. Sblm ni guna yg laon tp sbb lmbt byr nama domaon tu dh x blh guna.

    BalasPadam
  6. tahniah kerana MF dah melangkah setapak ke hadapan.. in shaa Allah Eyda pun bila dah okey nanti, nak jugak tukar domain nih..

    http://izzeyda.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Tahniah semoga terus maju. Entahlah bila lah saya dapat memiliki domain sendiri.. huhu Tahniah

    BalasPadam
  8. Nak jadi bloglist drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah.. happy for u.. happy birthday ke-4th Blog Mariafirdz.. semoga semakin suksess.. in shaa Allah :))

    BalasPadam
  10. kakitravelkhairuddin.blogspot.com...jangan lupa masuk saya dalam bloglist anda. Tq

    BalasPadam
  11. Dah ada domain sendiri.. Best nya.. Tahniah.. Sya masih fikir nak pakai domain ke X. Rasa mcm malas..

    BalasPadam
  12. Selamat berdomain baru..dah maju setapak dlm dunia blogging

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !