GuidePedia

12
Alhamdulillah, bulan ni dah masuk kotak keenam aku mengamalkan Ephyra sebagai supplement harian keluarga.. maknanya aku dan suami memang amalkan Ephyra setiap hari. Dan dah nak masuk kotak ketujuh, dalam proses tempahan dah... 

Sebenarnya, aku tak pernah kongsikan secara detail kan kenapa aku pilih Ephyra sebagai makanan tambahan a.k.a Supplement harian. Dan sebenarnya aku mula kenal Ephyra dari blogger juga iaitu blogger Kak Ina IntanBerlian. Setiap hari aku tengok dia post pasal Ephyra dan tergerak hati nak tanya dia pasal Ephyra sebab masa tu aku baru habis pantang dan rasa badan letih sangat... lepas isyak pasti tumbang dah... Akhirnya, aku cuba-cuba tanya pasal Ephyra kat Kak Ina... Percubaan pertama melalui pek percubaan.. dan akhirnya terus melekat dengan kotak premium hingga ke hari ini... 

Aura Ephyra telah ku sebarkan kat rakan-rakan sekolah, ibu mertua, jiran dan juga rakan suami... Alhamdulillah... hingga hari ni, mereka berpuas hati dan masih konsisten amalkan Ephyra. 

Kenapa saya memilih Ephyra sebagai supplement harian???

1. Halal
Faktor utama saya cari supplement ialah pasti halal.. Alhamdulillah.. ephyra memang ada kelulusan Halal JAKIM dan kelulusan KKM. Boleh semak sendiri di www.halal.gov.my

2. Berkualiti
Bila kita cuba sendiri, dan lihat sendiri testimonial, kita tahu produk ini berkualiti.. dan ramai yang konsisten dengan produk ini.

3. Harga yang berpatutan
Harga Ephyra setanding dengan produk lain. Jika nak bandingkan dengan kualiti, harganya sangat berpatutan... memang berbaloi juga dengan kesannya.

4. Sesuai untuk semua peringkat umur.
Ephyra sesuai untuk semua peringkat umur.. kanak-kanak seawal usia 4 tahun hinggalah warga emas, boleh amalkan Ephyra tanpa kesan sampingan. Ephyra juga sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan... membantu mempertingkatkan metabolisme dan tenaga badan. 

5. Sedap
Susah nak cari supplement yang sedap.. Suamiku bukan suka makan supplement, tapi dia suka Ephyra sebab kesan dan kualiti dan yang bestnya, rasa Ephyra yang sedap macam air asam boi... Sesuai dibuat sejuk atau suam... memang sedap... 

6. Mudah
Ephyra paling mudah nak disediakan... Hanya perlukan air kosong, buka sebungkus Ephyra, tuang dan goncang (shake), dan terus boleh diminum... Disebabkan Ephyra mudah disediakan, tak ketinggalan bawa Ephyra ketika balik kampung atau bercuti... sebab mudah disediakan... 

7. Lengkap
Ephyra adalah supplement yang lengkap untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita dan lelaki. Amalkan Ephyra paling senang, sebab tak perlu nak fikir makan berapa kali, set yang mana, warna dan sebagainya... hanya satu bungkus setiap pagi atau malam untuk kesihatan dalaman dan luaran setiap hari. 

Cukuplah, setakat ni, itu sahaja yang boleh saya kongsikan.... selebihnya, kena la cuba sendiri kesannya kalau nak tahu kan... Ephyra memikat hati kami suami isteri, hinggakan aku nak cuba supplement lain, suami dah tak bagi... Suamiku kata, cukuplah ada Ephyra tu... Alhamdulillah... segalanya dari Allah... Khasiat alam anugerah Ilahi ada dalam campuran dan bahan utama untuk hasilkan supplement hebat seperti Ephyra. Segalanya dari Allah untuk kita semua... 
Thanks for reading: Kenapa Saya Memilih Ephyra Sebagai Supplement Harian???

Catat Ulasan

  1. IM tak pernah try lagi. Tapi ramai yg bagi feedback positif.

    BalasPadam
  2. kan.saya pon setia dgn ephyra hingga skrg.
    alhamdulillah.susu utk bby pon mencurah curah.. walaupon saya jarang ambik nasi..
    selain kurma.. badan pon sihat bertenaga :)

    BalasPadam
  3. TERBAIK la ..suami isteri berkongsi satu produk yg sama ..

    BalasPadam
  4. saya tak pernah pun cuba apa-apa makanan atau minuman supplement ni...
    nampaknya ephyra ni cam menarik ja, boleh cuba nanti

    BalasPadam
  5. wah menarik ni

    BalasPadam
  6. saya dah dengar banyak yang bercerita pasal ni
    cuma belum tergerak hati untuk mencuba

    BalasPadam
  7. Memangj terbaik..fiza pun ada jual :)

    BalasPadam
  8. Ephyra memg supplement terbaik

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top