WW ~Cara Berkasih Sayang Mengikut Sunnah Rasulullah s.a.w ~

Maria Firdz
11
Sumber:fb

Lazimi dari awal perkahwinan...
setiap hari!!!!
Insha Allah, jika sehari atau sekali kamu tak buat dalam satu hari
kamu akan gelisah!!!!!

Catat Ulasan

11Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Insya Allah..
    sama sama kita amalkan sunnah Baginda SAW

    BalasPadam
  2. Tunggu anak besar sikit la..sekarang ni buat apa pun semua dengan dia..payah nak berkasih sayang macam ni..hahahah

    BalasPadam
  3. Perkongsian yang berguna. boleh diamalkan. Mesti lagi rapatkan.

    BalasPadam
  4. Good sharing. Memantapkan hbgn suami isteri. Leh praktikkan ni... Hehe terbaiklahhhh

    BalasPadam
  5. Bila selalu buat,masa berjauhan mesti rindu sgt! Kalau pegi kursus jauh2 mmg wajib bwk suami..hehe

    BalasPadam
  6. Dalam sunnah pasti ada kejayaan buat kita semua... subhanallah...

    BalasPadam
  7. Harap semua pasangan ambil iktibar baru bahagia rumahtangga.

    BalasPadam
  8. sama sama amalkan utk eratkan hbgn suami isteri

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !