Inspirasi dari Cakera Padat Terpakai

12
Cakera padat (CD/VCD) lama jangan dibuang... boleh dimanfaatkan dan menghasilkan sesuatu yang unik dan kreatif. 

Jom tengok apa boleh dibuat dengan CD/VCD lama... 












Hasilkan dan tonjolkan kreativiti bersama anak-anak... Bebudak memang syok deko mendeko macam ni.. Faiqah tu kecil lagi nak pegang gunting, tunggu la dah besar sikit... memang macam ni aku nak buat... syok ni masa lapang, waktu lapang release tension kan.. 

Sumber: KCA Group

Catat Ulasan

12 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. eh eh mascot bubblynotes ada kat atas tu...hik hik hik..tapi kannn yang ikan tu cantik...boleh bagi suggestion pada cikgu pendidikan seni kat sekolah maria ni maria... suruh anak2 murid cari cd dan buat kelas pendidikan seni guna cd ni... *_^

    BalasPadam
  2. cantik plak ek, baru je plan nak buang CD kat umah ni...

    BalasPadam
  3. sume comei2 n kretip terutama yg last tuh... sama lah dik, aiyan kecik lg setahun lg dh boleh lah kot bg dia try benda alah nih

    BalasPadam
  4. rumah saya banyak disk yang tak pakai..agak2 kalau buat macam nie boleh jadi tak??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  5. mcm2 kreativiti yg boleh diketengahkan dgn cd ni...

    BalasPadam
  6. aaa creative ! thanks for sharing kak ^^

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan