Kepentingan dan Kelebihan Blog Archieve

4

Update via mobile lagi... Citer pasal blog pula... Blogwalking lintang pukang sejak dua menjak ni... Jenjalan mana yang sempat aje ea... 

Ok...kisah pasal blogwalking..tertarik aku nak citer kan tentang blog archieve... Semasa berjalan-jalan tu, ada blog yang memang ada blog archieve dan ada yang tiada... 

Sebenarnya, bagiku blog archieve yang aku gelarkan "Diary" ni..sangat penting kepada sesuatu blog... Bagi aku yang tak berkesempatan nak follow setiap entry bagi setiap blogger, aku akan refer blog archieve untuk baca semua entry yang terlepas... 

Jadi, blog achieve ni penting bagi aku yang tak sempat nak follow setiap entry bagi setiap satu blog... Bagi yang tiada blog archive ni, memang satu kekurangan aku rasa...sebab orang akan baca entry terbaru sahaja... Dan tiada komen bagi entry-entry lama... Padahal setiap entry kengkadang ada tarikannya yang tersendiri... 

Entry autopublish
Tags

Catat Ulasan

4 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. ye betul tu setuju sangat, penting benda alah ni..

    BalasPadam
  2. Setujuuuu...kdg2 blogwalking de yg xde blog archive..agak pyh nak bce entry lama2 yg tak sempat nak terjah

    BalasPadam
  3. Betul juga tu. Saya pun baru je masukkan semula blog archive kt site bar.

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !