Ticker

6/recent/ticker-posts

Aktiviti Faiqah di dalam Kereta

Hobi faiqah...
Nak sepah-sepah...
Termasuk dalam kereta...

Tapi tak pe la kan...
Itulah kejenye...
Sepahkan kereta dengan lego dan puzzle...

Itu hobi dia selain makan kerepek dan minum susu...
Kalau tak dia akan makan kerepek sambil layan video atau tv...

Tak kisah la dia nak buat apa...
Janji dia dok diam...
Seat belakang dah macam pondok2 dah...
Tak pe lah kakak... Asalkan umi dan abi boleh dating... Hehe...

Published with Blogger-droid v2.0.10

Catat Komen

3 Ulasan

  1. dik faiqah, kak fae nak main sama blh x? hehehe.

    BalasPadam
  2. ayat yg paling last tu yg paling tak tahan, hehehe comel betul faiqah buat sepah

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^