Resepi Spesial Hujung Minggu: Nasi Planta Badam

9



Alhamdulillah..setelah sekian lama tak masak atas faktor ketidaklaratan... Aku kembali ke dapur...
Pepagi dan masak kebab cincang... Tapi x amik gambar... Tapi tengah hari mula masuk ke dapur...
Memang dah plan dari bangun tido hari ni. Lama tak makan nasi planta... So..mula memasak kul 12... Lepas tu siapkan ayam panggang madu... Aku panggang guna pemanggang tak ajaib je... Alhamdulillah menjadi...
Terasa puas sesekali dapat masak.. Tambah bila si en.somi makan sampai tak pandang kiri kanan... Alhamdulillah...
Itulah menu spesial hari minggu ni... Nasi planta badam dan ayam panggang madu...
Published with Blogger-droid v2.0.10

Catat Ulasan

9 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. akak tengokpun dah terliur.. pasti sedapkan..

    BalasPadam
  2. sedapnyaaaa, terliur.

    btw,cikji ada jual baju kurung baby,jenguk2 lah tgk.mana tahu ada yang bekenan di hati

    BalasPadam
  3. NASI TU NAMPAK SEDAP.. XPERNAH TRY LAGI NI..

    BTW awak kata nak jugak bookmarks raya tu kan..

    nanti boleh bg saya nama & alamat x...
    saya pos :-)

    thanks

    BalasPadam
  4. nampak sedap macam nasi arab.tak perlu lauk banyak-banyak. hanya ayam dan sambal...

    BalasPadam
  5. Kak Azie ada simpan lagi perapan ayam panggang, tapi belum berbakar lagi ayam pun. Alahaiii.. tengok ayam panggang awak yang berkilat lagi keemasan tu... jeles sangat!

    BalasPadam
  6. mak aihhh rajin adik !
    nanti leh cubee ;)

    BalasPadam
  7. Nasi planta yang best sebab dia wangi... :)
    Suami kalau dapat makan air tangan isteri, memang tak pandang ke lain la :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan