div id='header-inner'>

Pelik tapi benar: Fesyen Londeh

Aku terpikir2 gak... Nape la ada fesyen ni... Pelik... Lau pmpuan tu nak pakai ketat dan singkat sbb dia nk tayang body dia yg cntik tu kan wpun tahu haram....
Tapi yg lelaki ni... Yg pakai seluar londeh2 ni apa cerita... Geli je tengok... Fesyen ni gak merebak smpai ke sekolah dh... Eee... Tolong lah... Geli lah tgk fesyen ni...

Nota ungu: pic kartun je... Sbb xnak buh pic sebenar sbb mengaibkan org plak nnt...

Catat Komen

9 Ulasan

  1. ntah apa la nikmatnya pakai suar londeh2 ni..geli betul..nak tayang montot kut.. tak pun nk bgthu hrini pkai suar tecik kaler apa..haha

    BalasPadam
  2. huhu,,entah la kak..terfikir jgua ..sebab annoying bila ternampaklelaki mcm tu

    BalasPadam
  3. student saya dulu ada yang pakai camni..direct je saya suruh dia naikkan balik..hihihi

    BalasPadam
  4. salam perkenalan..

    haahh kan geli betui tgk fesyen anak muda skrg ni.. rasa mcm nak teguq seround dgn depa semua ni..

    BalasPadam
  5. yuck..especially yg x suka pakai inner
    sangat memual dan menggelikan

    BalasPadam
  6. tak silap siti ni gaya orang yang duduk dalam penjara...
    diorangyang melakukan seks luar tabii'' sesama lelaki...
    so diorang londehkan sedikit seluar, bagi memudahkan maksiat tersebut dilakukan...
    Allahua'lam

    Hye Sweetie, Jom Join Neskopi

    BalasPadam
  7. samalah kita kak, bagi ena orang lelaki yg suka pakai seluar londeh ni tak smart la... huhuhu

    BalasPadam
  8. makin pelik dunia la ni..lama2 langsung x pki apa dah !

    BalasPadam
  9. haha pernah tgk kt dorg ckp org pakai seluar londeh ni punggung dia pun londeh..mmg sarcasm~

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)