div id='header-inner'>

Bandar Kerdil Hobbiton

KEHIJAUAN dan persekitaran Hobbiton dijaga rapi bagi mengekalkan suasana perkampungan kaum kerdil Hobbit.


Tengok pun dah rasa macam nak pergi, ntah2 kalau pergil rasa tak nak balik agaknya.. Cntik betulkan pemandangan tu... Tu salah satu gambr perkampngan kaum kerdil Hobbit yg terletak di New Zealand.. 

Sapa tengok citer  Lord of The Rings dan  filem The Hobbit: An Unexpected Journey tahu la kaum ni.. Kaum ni memang wujud... memang semuanya kecik kat sana... nak masuk rumah kena tunduk lah... dah nama pun kerdil.. tapi yg buat aku teruja... Cantik dan taajub tgk pemandangan di sana,,,, cantik kan... :)

Memang sentiasa ada pengunjung g ke sana.. sebab tak mahal pun pakej g sana... pakej ke bandar Hobbiton bermula serendah NZ$75 (RM189) bagi dewasa.


Catat Komen

8 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)