GuidePedia

2
Misi bermula esok...
Misi bermula esok...

Esok mula lah misi aku nak naikkan berat badan... Alhamdulillah... Selepas berminggu2 aku fikir... Akhirnya ku kembali dgn yakin dgn produk ...

Baca Lagi>.

0
Bestnye L4D4P
Bestnye L4D4P

Alahamdulillah..selesai sudah LDP ari ni.. Lau tgk tentatif macam tak best.. Tapi alhamdulillah menarik dan sgt best t3rutama slot ke2.. Pas...

Baca Lagi>.

1
Ole2 dari kenyalang
Ole2 dari kenyalang

Alhamdulillah... Ku balik hari ni..kepulanganku dismbut suami tersyg yg baru pulang dr sarawak... Rasa lengkap kembali hidupku... Alhamduli...

Baca Lagi>.

1
Ustazah isap gam!!!
Ustazah isap gam!!!

"ustazah, ustazah isap gam ek... Saya tgk ustazah kurus sgt je"... Huh!!!! Tergamam aku... Rasa mcm mimpi je ank murid aku tnya s...

Baca Lagi>.

1
Gaya dah dapat kaki...
Gaya dah dapat kaki...

Meronta2.. Itulah faiqah bila aku dukung masa nk g kerja tadi.. Puncanya aku biarkn dia jalan sndiri mulanya.. Aku dukung la sebab panas nk...

Baca Lagi>.

1
Cikgu Alaf Baru...
Cikgu Alaf Baru...

Ni lah hakikat cikgu alaf baru yg sempat dirakamkan... (Kalau boleh anda baca sekali nafas okeh!!!) Time pertandingan bola.. cikgu jd REFE...

Baca Lagi>.

1
Teruja menunggu esok
Teruja menunggu esok

hahaha.. mcm sengal je rasa.. entry ketiga aku dalam masa tak smpai sejam... arghh.. idea tgh full ni.. so.. layankan.. coretkan aje.. pedu...

Baca Lagi>.

1
Orang dah pandai jalan kan...
Orang dah pandai jalan kan...

Tadi balik sekolah... Faiqah tak tiodo lam kete hari ni.. ku pujuk2 dia jalan dgn ku smbil ku pimpin tangan.. naik umh..  mula tak nak,...

Baca Lagi>.

0
Tahu dah kenapa perlu ada suami isteri
Tahu dah kenapa perlu ada suami isteri

Fiiiyuuuuuuuuuuu... melepaskan lelah di depan blog aku yg cinonet ni.. smbil layan2 TV, selepas si mek tu layan mimpi... aku layan tenet la...

Baca Lagi>.

0
Rindunya saat ni...
Rindunya saat ni...

Rindunya saat ni... Tapi tggu tahun depan.. Laki aku pun mcm dah tak sabar je... Hehehe... https://lh4.googleusercontent.com/-OaV2z8fC88U/TS...

Baca Lagi>.

0
Jika Ikhlas pasti tak penat...
Jika Ikhlas pasti tak penat...

Alhamdulillah... Selesai sudah sesi teknik menjawab pendidikan Islam tingkatan 2..  spatutnya ustaz bagi tapi ustaz de hal..so aku ganti... ...

Baca Lagi>.

0
Lagu tangkap syahdu
Lagu tangkap syahdu

Lagu yg buatkan ku sebak dari dulu hingga kini... Lagu yg pertma dihadiahkan oleh suami untukku... Suamiku mmg gtu.. bila berjauhan... selal...

Baca Lagi>.

1
Kenapa Rindu???
Kenapa Rindu???

Memalam macam ni.. mula la dtg penyakit angau.. sebak syahdu... tamabh2 tadi, masa nk bancuh susu, teringatkan en.somi.. lama tak minum sus...

Baca Lagi>.

4
Tak pe lah tak kaya pun...
Tak pe lah tak kaya pun...

Sedih... Cemburu... Iri hati... Tgk kengkawan yg dapat nikmat macam2 kan.. Nak beli apa semua dapat... Brg mahal... Apa nk semua dapat... Ta...

Baca Lagi>.

6
Kesian budak zaman sekarang...
Kesian budak zaman sekarang...

Kerjaya cikgu di bandar besar mmg mencabar hati, emosi, mental dan fizikal.. perlukan kesabaran yg tinggi..  Anak2 skrg tiada istilah ...

Baca Lagi>.

1
Berakhir sudah kehidupan Pak Tam
Berakhir sudah kehidupan Pak Tam

Tadi telefon mak kat kampung.. dah lama tak sembang kan... lama gak bersembang... dalam dok sembang2 tu.. tetiba mak kata "Pak Tam dah...

Baca Lagi>.

11
PJJ yang Menyesakkan
PJJ yang Menyesakkan

Ku tahan.. tahan... dan tahan... sebanrnya tak nak tulis kat sini... tapi nilah diary online aku.. tempat ku luahkan segalanya... Ya All...

Baca Lagi>.

1
Tempayan Yang Retak
Tempayan Yang Retak

Seorang tukang air memiliki dua tempayan besar, masing-masing bergantung pada kedua hujung sebuah pikulan, yang dibawa menyilang pada bahun...

Baca Lagi>.
 
 
Top