Ticker

6/recent/ticker-posts

Autoshow Sri Gombak

Dah lama tak dating2 dengan en.suami... petang tadi berkesempatan dating dengannya.. Alhamdulillah.. 

Permintaan suami untuk g tengok autoshow kat Sri Gombak petang tadi ditunaikan walaupun mulanya teragak2 sbab cuaca yang hujan tak hujan.. Akhirnya g juga dgn naik moto je sbb dah tahu jalan mesti jam nye lau bawa kete...

Jam 5.15 petang gerak, cuaca yang agak mendung... hmm.. simple dan sempoi gak autoshow ni.. dengan ada beberapa gerai jualan baju, makanan dan aksesori... dan dihujungnya beberapa buah kereta pelbagai jenis dipamerkan... walaupun tak seramai mana, tapi meriah juga dgn pengunjug yg tak putus.. 






Beberapa pic shja yg ku masukkan.. banyak lagi picture yg ku dapat snap.. tapi utk kenangan shja.. 

Tahniah kepada penganjur.. Gila Modified... aku tahu pun melalui blog si tuan gilamodified ni la.. wlaupun ringkas tapi tetap meriah... 

p/s: minat aku dan suami sama2 minat kereta, make-up, design dan modified kete.. so no hal setakat nak luang masa teman hubby g tgk autoshow.. 


Catat Komen

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^