Tunjukkan catatan dari September, 2012

Penting!!!.. Ayat Ruqyah

Lepak santai je hari ni.. relax setelah menghadapi 'drama' semalam yang menyebabkan aku da…

Panduan beli Stroller

idea ni dtg semasa shopping kt festival city...  jenis ni bagus sbb blh laras dpn blkng yg …

TIPS MEMBANTU PASANGAN UNTUK HAMIL

Adakah anda sedang berusaha untuk mendapatkan cahayamata? Anda mungkin pernah mendengar perbagai a…

Formula Nak Jadi Jutawan!!!

selamat malam.. taip entry smbil menikmati mee kari (megi) + air kopi suam... (dah sejuk kot)...  …

Tips mendapatkan bayi perempuan

Entry ni sambungan kepada entry pasal memilih jantina anak.. Nak baca boleh klik SINI Sekarang…

Petua Memilih Jantina Anak

Perkongsian dari artikel2 koleksi aku sendiri.. mana aku dapat aku pun tak pasti.. tapi best untuk…

MC Bidan Terjun

Minggu ni mmg rasa kelam kabut sikit aku.. Sibuk kalah menteri je..lepas cuti raya yg pnjng..skrg t…

Blogger blurrr

Dah berkali-kali aku buka android blogger... Tapi bila on je blurr... Gtu la. . Tak tahu nk coret p…

Tips Berinduksi

Taip laju2 sbb nak siap2 g kerja plak ni..  Semalam kepenatan balik dari berinduksi.. iaitu…

Baby Sitter Lelaki

Alhamdulillah... Tamat sudah kursus induksi ku... Tahniah pada suamikh kerana berjaya menjadi penga…

Demam pekse

Hari ni hari kedua berinduksi.. Malam ni balik awal sbb dibenarkan utk study.. Esok kena pekse la p…

Anak menangis waktu senja... apa nak buat???

Nak kongsi kisah Faiqah yg tetiba menangis waktu maghrib... Kami baru balik dari bentong.. Agak pet…

Peranakan Jatuh

Sapa pernah rasa, tahu la rasa macam mana.. Tapi aku nak share sikit pengalaman merasai bagaimana …

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui