Follow us on Facebook

6 Menu Diet Untuk Sarapan, Tengah hari dan Makan Malam

Diet oh diet... Azam Yang belum dimulakan setakat hari ni...

Yeahh.. MF nak diet.. Nak sihat.. Sekarang ni dah mula sakit kaki... Nak kata gemuk tidak... Tapi rasa berat badan...

Mungkin faktor usia.. Dan pemakanan juga...
OK.. Jom diet jom.. Simpan sini.. Untuk rujukan masa depan..
Boleh list kan apa yang boleh dibeli di pasaraya nanti...
Tak sudah nak diet tapi kena disiplin...
Jom tengok apa menu sihat untuk diet... Yang penting nasi tetap ada...


Menu diet

Menu diet

Menu diet

Menu diet

Menu diet

Menu diet


Sumber: Facebook 

Post a Comment

5 Comments

  1. alhamdulillah tq sharing. saya mula start amel program diet ramadhan 2018. memang keputusan sangat ohsem ^_^

    ReplyDelete
  2. yang snack tu best sangat nak tengok. part2 chicken grill tu best2 sedap.
    orang kata kena kurang amek isi ayam yang lembut2 tu kena lebihkan dry meat. tapi yang tu yang kureng sket hehe nak buat macam mana..

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^