Ini dia Pemeriksa Plagiarisme Percuma dari Penulisan Akademik Terbaik

Maria Firdz
2
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Ini dia Pemeriksa Plagiarisme Percuma dari Penulisan Akademik Terbaik | Setiap hari, beribu-ribu kandungan diterbitkan di laman web dan blog. Semua orang cuba memberikan kandungan terbaik mereka.

Tetapi sebilangan daripada mereka tidak tahu bahawa kandungannya mestilah 100% unik dan asli. Sebilangan orang menyalin kandungan seseorang dan menerbitkannya di laman web mereka. Copy paste tanpa izin dan tanpa kredit.

Mereka tidak berusaha sendiri dan mula menyalin orang lain tanpa mengetahui keburukannya. Kebiasaan menyalin ini dapat menghancurkan kerjaya akademik.

Mencuri kata-kata seseorang boleh menyukarkan kehidupan profesional kita. Dan itu dapat menjatuhkan reputasi profesional kita sebagai penulis akademik atau penulis ilmiah.

Terdapat banyak kelemahan jika kita menerbitkan kandungan yang disalin. Sekiranya kita tidak mengetahui kekurangannya, maka anda mesti membaca ini dan perlu diingat!

Anda akan kehilangan perhatian pembaca kerana anda tidak memberikan isi yang berbeza dan segar. Semua orang mahu membaca sesuatu yang baru.

Ini akan merobohkan SEO kita, dan tidak boleh menjadi laman web terkemuka dan berpangkat tinggi.

Malah reputasi profesional kita juga dapat hancur. Tidak ada yang akan membaca tulisan dan contect kita jika kita menyediakan kandungan yang disalin.

Begitu juga, pada masa ini, pelajar menyalin tugasan dan isi lain, yang sama sekali salah. Mereka tidak mahu menggunakan akal mereka sendiri dan tidak mahu berusaha. Jadi, itulah sebabnya mereka menyalin. Perkara seperti ini boleh membahayakan kehidupan pendidikan  korang sebagai pelajar. Anda mungkin dihukum, atau anda mungkin digantung!

Jadi, hentikannya dan mulailah menulis dengan idea kita sendiri!

Kita tidak boleh menjadi laman web atau blog terkemuka jika menerbitkan kandungan yang diciplak.

Sekiranya kita ingin menyelamatkan diri dari jenis orang yang menyajikan kandungan plagiari dan jika ingin menyajikan kandungan asli dan khas di laman web kita, maka sangat diperlukan untuk memeriksa plagiarisme sebelum menerbitkan apa-apa jenis artikel atau menyerahkan sebarang tugasan.

Ini dia Pemeriksa Plagiarisme Percuma dari Penulisan Akademik Terbaik
Ini dia Pemeriksa Plagiarisme Percuma dari Penulisan Akademik Terbaik

Apakah Pemeriksa Plagiarisme?

Pemeriksa Plagiarisme adalah alat yang meneliti dan memadankan kata-kata anda dari seluruh web. Dan tunjukkan hasil yang betul iaitu perkataan dan kandungan anda disalin atau tidak.

Pemeriksa plagiat akan menjadikan hidup kita sebagai penulis lebih mudah dan akan menjimatkan masa kita!

Alat Pengesanan Plagiarisme Terbaik?

Terdapat banyak laman web yang menawarkan alat pemeriksa plagiarisme dalam talian. 7 teratas disenaraikan di bawah: -

 1. Viper.
 2. Quetext.
 3. Edubirdie.
 4. Alat SEO kecil.
 5. Paperrater.
 6. Tatabahasa.
 7. Laporan Enjin Carian
 8. Plagiarism Detector

Laman pengesanan plagiat yang terbaik dan boleh dipercayai adalah "Laporan enjin carian." Laporan enjin carian sangat baik untuk setiap jenis pekerjaan pejabat, kerja alat dalam talian, dan ia dapat melakukan beberapa perkara lain dalam beberapa minit!

Pemeriksa plagiat dalam talian ini benar-benar dipercayai kerana tidak berkongsi data pengguna dengan orang lain. Laman web ini mempunyai semua maklumat yang terdapat di internet. Ia menganalisis perkataan dan ayat dengan mendalam. Dan akan memberikan hasil dalam beberapa saat.

Apabila kandungan anda diperiksa, ayat-ayat anda yang diciplak diserlahkan dengan warna merah, dan ayat-ayat unik anda ditunjukkan dalam warna hijau. Warna-warna ini akan membantu anda membezakan antara ayat yang diciplak dan 100% ayat yang unik.

Perkara yang paling mengagumkan ialah ia menawarkan kemudahan percuma pemeriksa plagiat.
Bagaimana ia berbeza dengan semua laman web lain?

Banyak laman web menawarkan pengesan plagiat, tetapi empat perkara menjadikan "Laporan Mesin Pencari" berbeza dari semua!

Kemudahan Memeriksa 2000 perkataan:

Laman web lain menawarkan untuk memeriksa hanya 1000 kata, tetapi laporan mesin pencari mempunyai kemampuan untuk memeriksa 2000 kata sekaligus. Oleh itu, anda tidak perlu memotong kandungan anda, dan anda boleh memeriksanya dengan mudah sekali gus.

Keputusan Pantas: -

Anda tidak perlu menunggu lama. Anda hanya perlu menampal kandungan anda, dan seketika hasilnya akan berada di depan mata anda!

Privasi dan Keselamatan Pengguna: -

Ini adalah keutamaan pertama untuk laporan mesin pencari untuk melindungi privasi anda. Semasa anda menyelesaikan pemeriksaan plagiarisme anda, laporan enjin carian membuang semua data anda.

Tiada masalah log masuk atau pendaftaran:

Tidak perlu mendaftar masuk atau mendaftar. Ya! Anda tidak perlu mendaftar sendiri dan boleh menggunakan pemeriksa plagiarisme dalam talian Percuma pada bila-bila masa.

Langkah Mudah Memeriksa Plagiarisme: -


 1. Cari plagiarismdetector dan pergi ke laman web mereka.
 2. Copy dan paste artikel kandungan anda di dalam kotak dan tekan butang semak. Kalau blog atau website, copy URL dan paste kemudian tekan je enter.
 3. Dalam beberapa saat, kandungan anda yang diperiksa akan berada di depan skrin komputer anda, dan hasil yang ditunjukkan akan tepat 100%.


Ciri Keemasan Alat Pengesanan Plagiarisme Ini: -


 1. Anda boleh menampal 2000 perkataan sekaligus.
 2. Anda boleh memeriksa kandungan anda dengan hanya menempelkan URL.
 3. Anda dapat melihat peratusan plagiarisme kandungan anda.
 4. Kalimat plagiari anda akan diserlahkan.
 5. Anda boleh menyemak ayat plagiarisme dengan bijak.
 6. Anda juga boleh memuat turun kandungan yang diperiksa.
 7. Anda juga mempunyai pilihan untuk menulis semula kandungan anda.
 8. Jadi, anda juga boleh menamakan laman web ini sebagai pemeriksa hak cipta terbaik.
Laporan enjin carian digunakan di seluruh dunia oleh pelajar, pengarang, pencipta kandungan, blogger, guru.

Sekiranya korang belum periksa content tulisan korang dengan "laporan mesin pencari" dan menginginkan alat pengesan plagiat, jom lakukan sekarang.

Alat ni juga sangat berguna buat

Catat Ulasan

2Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !