بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Planner Professional 2020 | Planner, perlu ke beli baru?

Bagi MF bukanlah sesuatu yang wajib pun.. Tapi MF pasti akan beli satu buku catatan baru setiap tahun.

Tahun lepas tak beli pun planner yang canggih, cuma beli planner biasa je kat Popular.

Tapi tahun ni, ternampak ada orang jual planner yang cantik dan nampak menarik info di dalamnya, buatkan MF tertarik nak beli.

Planner Professional 2020


Satu planner yang lengkap dengan info sebagai guru, isteri dan juga muslimah bekerjaya yang sentiasa sibuk.

Cetusan idea dari pereka dan penulis planner ni memang menarik dan membantu ramai orang.

Harga planner ni takde lah mahal kalau nak dibandingkan dengan Info di dalamnya.

Design dan kandungan yang lengkap MF rasa best dan semangat nak kerja...

Jadi, bagi MF planner baru ni sebagai pencetus semangat untuk naik bekerja semula setelah bercuti lama.. 

3 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama