GuidePedia

1
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Kisah sukan sekolah... Alhamdulillah.. Dah selesai dah untuk tahun ini...


Walaupun kelam kabut... Tapi dapat juga lah buat seringkas tapi meriah untuk kami warga sekolah.


Dalam masa sehari... Nak betulkan balik semua aset rumah sukan... Masing-masing perah idea last minit...

Tugas MF nak siapkan signboard Nama rumah sukan.

Wahh... Mana nak dapat idea last minute ni kan.. Tapi bagitau suami je dulu...

Bawa balik rumah... Sebab tau suami kreatif bab macam ni...

Hiasan signboard rumah sukan
Sebelum

Elok je bawa balik... Dia terus je design dan cadangkan untuk buat dan hias guna sticker. Biasalah tauke sticker kan...

MF terus je la serah kat suami buat....

Alhamdulillah... Tak sampai 1 jam.. Siap dia buat...
Hiasan kat tepi tu pun idea dia juga... Guna kain perca je...


Signboard rumah sukan
Selepas


Asalnya nak buat guna kain.. Tak jadi.. Sebab hiasan simple macam ni dah cukup cantik bagi MF... Jelas dan nampak dari jauh...

Alhamdulillah... Segalanya dipermudahkan...

Renovate design plakat untuk signboard rumah sukan berjaya.

Sekian.

Thanks for reading: Renovate Plakat Rumah Sukan

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top