div id='header-inner'>

Masa Yang Mencemburui Kita Ya Blog - 'I'm Sorry'

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Tiada apa yang istimewa Entry ni... Saja entry luahan...

Sebab lama tak mencoret isi hati Kat blog ni kan.

Blog ni... Sayang sangat... Salah satu aset MF sekarang ni..

Nampak biasa berblog ni... Tapi luar biasa hasilnya tau.

Nilai domain dan market di luar negara dah cecah puluhan  ribu ringgit dah... Mana mungkin tak sayang.



Tapi sayang dan sedih sebab masa begitu mencemburui nak update Blog macam dulu.

Ya.. Family first kan.. Wajib utamakan anak dan suami dulu.

Blog jadi yang kedua...

Apa pun..suami tak lekang bagi sokongan dna idea untuk tulis... Cuma tu lah.. Masa...

Tak sempat langsung nak up entry... Bila penat.. Otak pun penat. . Alihnya.. Tidur je la...

Sekian...  Bebelan di awal pagi. .

Moga dapat kembali berblog macam dulu.. 

Catat Komen

2 Ulasan

  1. Salam kak , moga terus semangat saya pun kadang kadang penat tak terbuka blog ni baru start balik

    BalasPadam
  2. Betul tu puan..utamakan dahulu ynag realiti di hadapan kita ya.Mohon kita tak di lalikan dek kerana sebuah blog. Blog niatkan utuk jalan dapat ilmu bukan lebih kepada seronk2 ja..kita jalinkan ukuhuwa..niat tu kita kena betulkan..inshaAllah blog ni menjadi kegemaran Etuza..ada dakwah dan ilmu2 agama

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)