Jatuh Cinta Dengan Minyak Rambut Safi Shayla

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Jatuh Cinta Dengan Minyak Rambut Safi Shayla | Lepas beranak empat, dan usia makin bertambah... Macam-macam karena badan nak kena repair...

Salah satunya... Rambut... 

Perempuan lepas beranak tak lepas dari hadapi rambut gugur dan rosak. 

Tambah dengan stress dan tak cukup rehat dan tidur... Buatkan rambut rosak. 
Dengan makan yang tak dijaga lagi kan... 
Memang jenuh la nak repair rambut rosak. 

Macam-macam syampu juga lah guna... 

Dan akhir sekali... Lepas baca tips untuk jaga rambut walaupun bertudung... 
Bertekad nak cari  syampu yang lengkap dengan perapi dan serum rambut... 
Tak nak campur-campur Jenama lagi...

Lepas belek punya belek, study satu-satu akhirnya MF nampak Safi Shayla yang ada lengkap rangkaian penjagaan rambut.

MF kembali dengan syampu Safi Shayla... 
Bay memang senang... 

Biasa pakai syampu je... Kali ni tambah lagi satu produk... Minyak rambut... 

Macam Best je.. Cuba lah beli kan.. 


Pertama kali pakai....tak sangka suami puji.. 

Sebab utama dia.. Bau dia memang wangi... Dan memang je rambut... 

Dah.. Semua anak-anak perempuan MF sapu minyak ni lepas mandi.

MF cuba pakai waktu malam... Esok pagi baru bilas... 

Sekali lagi... Buatkan MF terus jatuh cinta dengan Minyak Rambut Safi Shayla ni...

Rambut jadi lembut dan senang diurus... Takde lagi tersekat di skala 6... 

Memang best lah..  Rugi plak dulu tak try kan... 

Lepas ni nak beli serum dan juga perapi... Barulah lengkap... 

Harap dapat kembalikan rambut yang macam dalam iklan syampu tu kan.. 

Apa pun.. Nampak juga la perubahan.. 2 kaki rambut dah makin kurang gugur.. 
Alhamdulillah...

Bagi yang belum cuba, boleh cuba... Best pakai... Bau wangi dan tak melekit walaupun namanya minyak... Cepat serap... 

Insha Allah... Best... 

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. mekasih sbb share tau, akak nk try jgk lah, akak ni masalah ggr rambut dh kurang tp kadang tu kusut n tak lembut... kadang geram potong pendek je, tp kadang tak puas lak bila rambut tak blh ikat...

    nnti nk try jgk lah...

    BalasPadam
  2. nak cuba jugalah. ngeri tengok rambut gugur atas lantai..

    BalasPadam
  3. nak cuba jugaklah. Kita singgah sini ya

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^