div id='header-inner'>

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je... | Kalau dah rezeki kan... Memang tak ke mana...

Laki bini kaki shopping online tegar... Suami berjangkit dari si isteri lah sebab isteri dia pengaruh besar punya...

Sejak berjangkit tu, dia pun dah ada akaun Lazada dan Shopee sendiri.

Jadi, kalau si isteri layan baju bajan dan barang make up online... Si suami pula layan barang kereta dan aksesori make up kereta online..

Dalam dok mencari-cari tu... Balik kerja hari tu, si suami bagi tau dia dah terbeli satu barang kereta... Car Android Player.

Si isteri tanya berapa harga... RM31.60 je katanya... Dari luar negara barang tu...

Dia tengok murah sangat, tu yang dia beli terus.. Tapi tawakal je la kalau barangnya tak ok...

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je...

So, tunggu je.. Sekali cepat pula barang tu sampai... Biasa kalau beli barang dari luar negara makan masa 2 ke 3 minggu... Tapi ni dalam seminggu dah sampai... Cepat betul... Memang nak jadi rezeki betul.

Semalam dah terima barangnya...

Terus la buka... Excited kot...

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je...

Sekali memang semua aksesori lain dia bagi... Cable USB, segala wayar untuk sambung ke speaker dan macam-macam lah komponen lain... Puan isteri tak tahu menahu sangat la... Yang terer bab ni, en. Suami.

Terus dia pasang petang semalam juga...

Memang Terbaik ko... Rasa macam Wow sangat...

Rezeki yang tak disangka...

Harga Car Android Player ni kalau jenama biasa pun paling murah harga RM200 lebih... Tapi yang ni kalau korang tengok balik pun kat Lazada harganya RM400... Tak turun dah harga tu...

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je...

Memang Terbaik lah barangnya... Touch screens... Car android 7.1, siap dengan ada 2 tempat USB cable, 1 slot memory card.

Aplikasi yang lengkap siap untuk pasang camera depan dan belakang.. Lepas ni nak cari kamera la pula... Barulah lengkap.

Siap dengan GPS dan aplikasi music dan video... Bluetooth dan WIFI dan 4G Connection.

Rezeki Beli Car Android Player Murah di Lazada - RM31.60 je...

Memang syiokk anak-anak layan naik kereta.. Berebut nak dok tengah sebab nak tengok TV... Haha... Yang pasti depa boleh diam sebab boleh buka YouTube... Tak payah nak usung tablet lagi time jenjalan...

Tu lah kebaikan bila si suami juga kaki shopping online... Haha... Si isteri tak susah hati sebab dok depan mata je dia shopping... Tup2 ada je lah barang sampai... Mentol LED lah.. Wayar itu, lampu ini.. Layannnn.... Sebab dia pun tukang ambil barang online puan isteri... Hehe...

Jadi, moral of the story.. Rajin-rajin layan Lazada, sebab mana tau ada yang nak jadi rezeki terpijak... Dapat barang murah.. Hehe.. 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Wahhh untung banyak tu. Tahniah2 bijak berbelanja ni

    BalasPadam
  2. Macam menarik aje gajet nie.. saya pun dok mencari-cari jugak gajet nie, tapi takut tak berapa sesuai dengan Cik Viva saya nie..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)