div id='header-inner'>

[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER | Wanita dan cantik tak dapat dipisahkan. MF kira obses nak nampak cantik bila masuk 30 an... Sebelum tu tak sangat.. Tapi masih tak ketara la.. Sekadar sedap mata memandang dan naikkan Seri wajah. Cikgu kan.. Tak kan nak nampak selekeh je kan.. Kena la Seri sikit.

Waktu pagi sebelum pergi kerja pakai BB CREAM Cosmoderm je.. Senang, calit-calit je... Tak sampai 5 minit dah siap bab seri muka.

Tapi bila kat sekolah, dah cuci muka malas dah nak calit-calit.... Nak bawa berus make up bagai.. Cukup simple dengan oles kan bedak kompak je...

Dah lama tak beli bedak kompak sebenarnya lepas guna BB CREAM tu... Tapi sebab nak kena pakai juga... Akhirnya survey la bedak kompak yang best.

Survey punya survey kat Lazada dan Shopee... Akhirnya tertarik dengan bedak kompak ZAWARA GLAM... Terus je beli... Tanpa fikir panjang.

[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER

[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER 

Dapat je terus excited mencuba.. Benar seperti yang di review di Lazada. Memang best.

Bedaknya halus je texture dia... Senang nak apply kat kulit... Tak payah calit.. Dap dap dap je dengan span, terus nampak seri kat muka tu...

[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER

Paling best texture dia ringan... Jadi tak terasa pun pakai bedak kat muka. Tu yang best tu...
[REVIEW] ZAWARA GLAM COMPACT POWDER

 Cover dan design dia pun nampak glamer dan elegan... Nipis dan senang nak selit dalam handbag.

Jadi  lengkap sudah handbag dengan bedak dan magic lipstick untuk seri kan muka dengan ringkas.

Bagi yang mencari nak cuba bedak kompak... Boleh cuba ZAWARA compact powder ni...

Catat Komen

3 Ulasan

  1. magic lipstic? lipstik apa tu ustazah?

    BalasPadam
  2. samalah dgn saya...lepas solat dah mls nak calit2 make up.selalunya muka x berbedak g hadap customer.yg penting servis tip top

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)