Ticker

6/recent/ticker-posts

[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition | Orang perempuan kan... pantang ada promosi best layoq depan dia, mulalah menggugat iman.

Itulah yang terjadi kali ni... bila iklan syampu Sunsilk ni dok lalu kat wall Facebook. Kebetulan pula memang nak cari syampu rambut yang best. Sebelum ni guna Head and Shoulder, best juga syampu tu, tapi nak ubah selera plak rasanya.

Bila iklan syampu Sunsilk dok lalu depan Facebook, apa lagi.. terus la klik masuk cart... haha... Masuk je duit dalam akaun, dengan pantas terus klik payment... haha... taksub dan tak sabar di situ...

Tunggu 2 hari, dengan pantas seller hantar,,, Mujur dia guna Skynet... memang cepat la.. Kalau pos laju, tak dapat lagi nak review lagi ni.

[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition

[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition


[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition
Rezeki en.somi dapat teh free

Dapat je parcel, dengan laju buka kotak... Eksited ok... Buka je, terus nampak teh lipton... eh, bila masa beli teh lipton pula.. dalam hati je la kata ni... Sekali, selak kat bawah, ada barang yang dipesan... Teh tu free gift rupanya... lagi over eksited ok... macam dapat hadiah padahal beli guna duit sendiri tu... hehe...

Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition


[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition

Yang terlebih eksited nak cuba ialah minyak wangi Sunsilk Limited Edition tu... Terus buka kotak... Sembur kat suami... Fuhh.. terus jatuh cinta, wangi dan segar seperti tenaga dicas semula... Memang bau kuat tapi sedap... suami pun suka... memang wangi betul... dah tu tahan lama pula tu. Semalam selepas maghrib suami pakai... dia balik rumah jam 11 malam pun masih bau lagi... Best bau minyak wangi ni...

Pagi tadi cuba syampu pula... Best giler bau dia... memang segar kepala otak... kalau stress-stress balik kerja, mandi dan syampu rambut gula Sunsilk Hijab Refresh ni, memang best lah... segar kepala... Bau pun wangi.

[REVIEW] Syampu Sunsilk Hijab Refresh dan Minyak Wangi Sunsilk Hijab Limited Edition

Memang puas hati beli, siap dapat free gift lagi... kalau ada yang nak beli boleh usha Lazada... tak mahal mana harganya... sebab 2 botol syampu 320ml tu berbulan tahan tu... minyak wangi tu sedap baunya, rasa sayang nak pakai selalu... MF pakai kat rumah je... sebab bau dia wangi dan kuat.. haram pakai kat luar rumah... just untuk suami... hehe...

Sekian, review ringkas MF, hasil shopping online bulan ini... 😊

Catat Komen

3 Ulasan

  1. kita pun nak try shampoo ni la
    .
    kita suka lipton chamomile ;) tenang je rasa minum malam-malam sebelum tidur

    BalasPadam
  2. senang je kan sekarang kalau nak beli barang , semua dengan online je :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^