Kek Jelly 3D

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Kek Jelly 3D | Benda makan kalau dihias cantik nak makan pun terasa sayang. Zaman sekarang, orang sangat kreatif termasuk kat benda makan. Makanan pun ikut trend. Termasuklah kek..

Jika dulu kek spesen je kan... Sekarang ni dah Macam2 rupa bentuk, rasa dan ikut perkembangan zaman dah..

Yang terbaru, MF tengok kat Facebook Kek Jelly 3D.

Sebut kek jelly, ishhh ada ke yang nak makan... Sebab jelly... Rupanya topping je jelly, bawahnya kek span biasa...

Tapi yang menariknya, jelly itu dihias dengan lukisan 3D iaitu corak bunga yang sangat menarik.. Nak Makan pun terasa sayang...

Ini ada beberapa gambar MF screen shot dari Facebook... Nak tempah tu ada nombor dan nama page Facebook kat situ... Boleh direct contact kat situ... Jangan pm pula.. MF tak buat ye..

Kek Jelly 3D






Ada baca juga beberapa komen, nampak senang tapi ada tekniknya... Ada la tengok video dia.. Dia suntik warna pakai penyuntik khas ke dalam jelly tu.. Tapi MF rasa memang payah gak nak buat.. Kena berguru kalau nak buat kek nih..

Apa pun, bila tengok memang rasa sayang nak makan kan.. Cantik sangat... Tak jemu pandang kek Jelly 3D ini...

Sumber gambar:Facebook 

Berlangganan update artikel terbaru via email:

4 Responses to "Kek Jelly 3D"

  1. cantik..sayang nak mkn..:)

    BalasPadam
  2. Kalau PC ni..rasanya termenung nak potong...sayang nak di makan..cantik2 semuanya..kek jelly 3D sedang viral.Sangat kreatif dan sabar yang membuatnya.

    BalasPadam
  3. cantiknya..mesti mahal ni

    BalasPadam
  4. mesti mahal..sygnye nk makan.cantik

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel