Ticker

6/recent/ticker-posts

Ranking Alexa 22.4.2017

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Ranking alexa untuk minggu ini... 




Meundum sikit dari minggu lepas... sebab kelam kabut je update entry.. busy dengan kerja seharian yang lebih penting...

Tapi, Alhamdulillah... Minggu ni nampaknya blog www.mariafirdz.com dah masuk ranking di Brunei... Nampaknya dah masuk dua buah negara... Alhamdulillah... ada peningkatan sikit di situ...

Kena usaha lebih nak maintain dalam alexa ni... cuma sekarang ni masa dan idea tu kadang ada kadang takde.. tu masalah utama.. insternet pun semput juga sejak dok sini... redha je la...sebab kawasan luar bandar...

Catat Komen

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^