Ticker

6/recent/ticker-posts

Perkara Mustahil Dapat Buat Selepas Bergelar Mak!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)



Memang betul mimpi...
Tak dapat dah nak tidur lena waktu malam apatah lagi tidur siang.. jangan mimpi lerr...

Nak makan dengan penuh nikmat.. kena tunggu anak tidur la jawabnya.. tapi mampu kah????Haha

Yang ni lagi mimpi.. dapat rehat sepuasnya.. memang mimpi di siang hari lahir.. sehari lebih sepuluh kali kemas rumah​..Macam mana nak rehat...

Tapi bab dating dengan suami tu masih kekal kan cuma tak mampu lagi nak buat kat luar.. dating dengan suami bila anak-anak tidur.. memang buat yang ni dari zaman lepas kahwin.. sebab kita tak nak anak menjadikan hubungan suami isteri hambar...Dan mesra semata-mata hubungan kelamin shaja.. jadi, point ni MF kurang bersetuju lah.. sebagai suami isteri kena bijak jaga hubungan suami isteri ni.. kena ada mood honeymoon sentiasa.

Tapi memang dah jadi mak banyak pengorbanan.. sebab tu dalam Islam ibu tiga kali lebih utama dari bapa.. sebab tak kan ternilai dan tak kan dapat balas jasa seorang ibu kepada kita. Ibu bukan korbankan tenaga, bahkan masa dan emosinya juga demi anak-anaknya yang tercinta... 


Catat Komen

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^