بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Ada yang cakap KFC ada yang menipu tak sama dengan iklan.... tapi kali ni sangat puas hati dengan KFC promosi baru... 

KFC Crispy Tender...
Memang puas hati dan sedap...  saiz memang besar macam dalam iklan... sos bawang putihnya memang sedap... 

Promosi KFC kali ni memang puas hati.. dah 2 kali beli... lagipun isi ayam (filet) sahaja yang disalut Crispy yang rangup...  memang puas makan...

Memang tak menyesal beli... 

6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. bawang putih dalam bekas tu memang sedap....

    BalasPadam
  2. wah..ni yang rasa nak pergi beli kfc ni

    BalasPadam
  3. Syok kan...Slaly ni pun cousin yg belanja harituu...hahaha...alhamdulillah laa

    BalasPadam
  4. wah nampak sedap..MV macam nak try lah..tq tau share..

    BalasPadam
  5. dr minggu lps lg dh teringat2 kfc nih...
    ni awak lak boh kt blog, lg lah akak tersa2 nk try....
    kalau mcmni senangn aiyan nk mkn kot...

    BalasPadam

Catat Komen

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama