div id='header-inner'>

Terapi Anak-anak Dengan Essential Oil!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)



MF baru mencuba Rawatan moden pula untuk tenangkan anak dan rawat anak dengan selesema dan batuk...

Anak-anak yang tengah melasak dan aktif kadangkala buatkan kita pening kepala... geram... selain guna terapi zikir, MF guna terapi Essential Oil.

Bau lavender ni kuat... buatkan letak sikit je dah bau satu rumah..

Untuk rawat selesema dan batuk MF guna Essential Oil Lemon... Bau memang fresh betul..  letak dalam air spray satu rumah dan bilik... tak pun letak dalam diffuser.. bau sangat segar...

Nampak la kurang sikit selesema dan batuk anak-anak... kalau tak... asyik meleleh hingus dan batuk tak berhenti.

Jenama yang MF guna ni jenama Young Living... ada banyak jenama lain... tapi MF guna jenama ni dulu untuk percubaan..  mudah je beli kat Lazada Malaysia....

Catat Komen

4 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)