div id='header-inner'>

SANA SINI BUAT SALE ONLINE TARIKH CANTIK 11.11

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Sana sini dok citer pasal sale online tarikh hari ni iaitu 11.11... Online biasalah.. dia nak offer memang cari tarikh cantik... 11.11, 12.12 dan begitulah seterusnya..


MF ni pembeli online tegar, jadi memang tergugat sangat bila sale macam ni... sebab MF beli apa yang perlu sahaja... dan kalau benda tu murah betul baru beli.. tapi kalau kat kedai dekat dengan rumah lagi murah.. tak beli online...

Antara yang selalu usya ialah Pampers... kalau murah memang beli... tapi setakat ni kedai kat rumah MF ni murah lagi... tak beli la online... walaupun kos shipping free sekalipun..

Tengok sahaja email semalam dan hari ni dok dapat... rata-rata website online tengah buat sale hari ni... Apa pun dah beli juga 4 item kat Lazada hari ni... dapat coupun free 25% tapi tak boleh guna pun... memang auta je lebih...

Janganlah mudah terpengaruh dengan shopping online ni sebenarnya... kena lebih bijak dari beli kat luar tu... silap hari bulan rugi adalah...bukan jimat... 

Catat Komen

1 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)