div id='header-inner'>

KASUT ANAK PEREMPUAN | KENAPA MESTI PINK???

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Alhamdulillah... rezeki yang ada dikongsi bersama... itulah rahsia rezeki suami sentiasa ada... suami jangan kudukut tau... Hehe...

Semalam mencari kasut anak-anak... biasalah anak perempuan... nak cari kasut yang sesuai tu payah tambah pula anak dah reti memilih... akhirnya, inilah hasilnya...


Dua pasang setiap sorang... tapi kenapa...mesti warna pink je yang ada... tak pun warna purple... jarang nak ada warna biru ke, hijau ke... dua warna tu lebih kepada kasut budak lelaki...

Asal perempuan mesti Pink... hmmm... memang kalau baju baby pun Pink aje la... pasrah je la... sebab tak banyak pilihan warna sangat la... kadang bantai aje baju boy kalau baju tidur tu... tak pun sesetengah warna peach..

Itulah... Pink pun Pink la kan.. dah besar nanti pandai lah pilih warna yang diorang..

Catat Komen

6 Ulasan

  1. Anak jue hat laki dah tak nak kaler pink.. malu kununnya pink utk perempuan.. hahahaha

    BalasPadam
  2. Hehe. Sama la ngan anak girl saya.. suka pink, purple je...

    BalasPadam
  3. Pink sinonim dgn swett tu sbb sesuai sgt ngan kanak2..JM yg kertu ni pun suka pink 😬

    BalasPadam
  4. hehe,,, saya pun sama.... ada dua anak perempuan, klu nak pilih selipar n baju jer mesti pink dulu.... haduihhh....

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)