div id='header-inner'>

Wajah Kusam Kembali Berseri Dengan 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Masa mengandungkan anak ketiga MF tak suka langsung pakai make up... Apatah lagi nak pakai krim muka atau apa-apa skin care.. 

Bayangkan 9 bulan tak jaga muka... Muka naik kusam... Tu yang ada kata MF ni mengandungkan anak lelaki... Alhamdulillah... Selepas bersalin.. MF bersalinkan anak perempuan. 

Lepas bersalin, barulah mood nak jaga muka tu datang semula... Alhamdulillah, kebetulan... MF terpilih untuk mencuba produk baru dari My Beuty Herbs iaitu 3D Gold Stemcell Serum... Produk didatangkan dengan krim rawatan untuk menjadikan kulit kusam kembali berseri... 



MF konsisten pakai serum dan krim ni siang dan malam... Kebetulan masa dalam pantang... Banyak masa rehat juga kan... 

Alhamdulillah... Tiga hari pertama selepas amalkan secara konsisten nampak perubahannya.. Iaitu kulit muka rasa tegang... Liang pori muka mula nampak halus... 

MF teruskan memakai hingga 2 minggu dan sehingga saat entry ni taip pun masih pakai serum ni... 

Alhamdulillah... Impian nak kembalikan Seri wajah dan hilangkan kulit kusam dan hilangkan jeragat tercapai dengan 3D Gold Serum ni... 


Masalah tu hilang dah... Rasa seronok... Kulit pun rasa tegang dan tak suram lagi.. Liang pori pun dah mengecil... 

Alhamdulillah... Serasi dengan serum ni.. 

Cara Penggunaan 
MF amalkan pakai 3D Gold Serum ni setiap pagi dan petang... Malam pula MF pakai Krim Rawatan untuk merawat kulit wajah bermasalah dengan lebih efisien pada waktu malam sebelum tidur. 

Sebotol 3D Gold Stemcell Serum ni tahan lebib dari sebulan... memang jimat... 

Memang tak dinafikan... Mudah untuk kembalikan wajah yang kusam dengan serum ini... Hanya picit, calit-calit... Merecik... Kebabom... Terus berseri... Hehe...

Dengan 3D Gold Stemcell Serum ni lah cara nak hilangkan parut hitam serta cara mudah hilangkan jeragat. Selain tu, Serum ini juga berfungsi untuk kecutkan jerawat dengan cepat.

Jadi tak hairanlah bagi yang idam nak kulit flawless dan nak dapatkan kulit tona sekata akan terus guna produk ni dengan konsisten.

Haa... Lupa MF nak bagitau... Dengan 3D Gold Stemcell Serum juga adalah cara mudah untuk melembapkan, menganjalkan kulit muka, mengawal minyak dan dalam masa yang sama dapat menghilangkan garis halus dan kedutan muka dengan berkesan. Tak cakap kosong sebab MF sendiri dah mencubanya..., Selain dapat melindungi wajah dari sinaran UV. Yang memang sesuai dengan wanita kota yang penuh sibuk dan terdedah dengan pencemaran kota hari ini..

Serum ini juga mampu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata... memang berkesan.. maklumlah dalam pantang kan banyak berjaga malam... tapi dengan 3D Gold Stemcell Serum ni... tak kelihatan pun lingkaran gelap bawah mata...

Memang puas hati bagi MF yang pertama kali guna Serum ni... sebab sebelum ni memang tak pernah guna produk sebegini sebenarnya...  



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


Catat Komen

6 Ulasan

  1. Nampak ada perubahan kan akak.. Best pakai kan

    BalasPadam
  2. all the best..dari segmen yang sama
    flawless sungguh

    BalasPadam
  3. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    BalasPadam
  4. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
    Done follow sini. Jemput ke blog saya juga.

    BalasPadam
  5. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)