div id='header-inner'>

Reward Untuk Anak-anak Hasil Dari Berblog!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Alhamdulillah.. Rezeki Allah wajib dikongsi bersama terutama dengan orang tersayang...



Lapang rezeki berblog bulan September lepas.. Rezeki anak-anak dan juga rezeki anak yang baru lahir kan.. Bukti janji Allah.. Bahawa setiap anak itu telah Allah tetapkan rezeki baginya... Janji Allah tu pasti... Jadi jangan takut nak beranak ramai deh... Hehe... Ok.. Bukan nak citer pasal tu.. 

Bila terima duit berblog... Dah niat nak belanja anak-anak...  Alhamdulillah... Dah target lama dah nak beli apa... 

Untuk kakak dan Mu'azarra... Dah target nak beli telekung comel... Sebabnya diorang teruja sangat bila tengok iklan susu Dutch Lady... MF dan suami pun suka iklan tu... 

Selain tu, sebagai Penggalak untuk anak-anak mula solat... Insha Allah...  Langkah ke arah pembentukan anak solehah... Insha Allah...  Apa pun tak pernah paksa diorang solat... Biar dia sendiri lihat kita solat dan ikut... 

Bila dah beli untuk kakak... Tak kan baby tak beli apa-apa pula.. Sekali terfikir nak belikan stokin comel dan headband... Anak perempuan.. Memang banyak aksesori kita boleh jadikan hadiah... 

Kesemuanya barang ni.. MF beli di webshop 11street.com... Alhamdulillah.. Urusan dipermudahkan... Senang beli kat webshop macam 11street ni... Pilih, klik yang mana berkenan, bayar dan tunggu aje barang sampai.. 



Itulah bila jadi mak ni kan... Barang anak je dok fikir.. MF sendiri dah lama tak shopping untuk diri sendiri... Lama juga tak membeli baju ke tudung ke..  Dok fikir nak belikan anak je... Kalau keluar shopping pun sama... Nampak baju anak-anak tambah anak perempuan kan.. Itulah yang dituju dulu... Hehe... 

Moga lapang lagi rezeki lepas ni.. Boleh shopping untuk penyokong kuat MF dalam berblog siapa lagi kalau bukan en.suami tersayang la kan.. Dan selebihnya..  Hasil duit berblog masuk dalam simpanan anak-anak yang telah dibahagikan sama rata.. 

Jadilah sikit pun.. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit...

Catat Komen

10 Ulasan

  1. Wah seronok la diorang 😁 moga terus dimurahkan rezeki sis

    BalasPadam
  2. Seronoknyaa dapat reward utk yg tersayang..")

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..rezeki anak2 cikgu

    BalasPadam
  4. wah ...selamat ya atas reward nya ... rezeki untuk anaknya .... :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..bestnya! tahniah.smoga dimurahkn rezeki dn lebih smngt share info2 yg bermanfaat bnyk2 lg^_^

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..bestnya! tahniah.smoga dimurahkn rezeki dn lebih smngt share info2 yg bermanfaat bnyk2 lg^_^

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)