div id='header-inner'>

WW | REALITI SOLAT SELEPAS ADA ANAK!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Catat Komen

4 Ulasan

  1. agaknye lps e'in ade anak lps nie, mcm nie laa kot.. hihi

    BalasPadam
  2. saya ada pengalaman macam ni..masa anak pertama tak de.anak perempuan.dengarcakap pulak tu..bila kita solat , bagi je buku ke block ke main kat tepi kita.tak kacau pun kita solat..

    Dapat anak no 2,lelaki..satu pengalaman baru la untuk saya..sebijik macam dalam gambnar tu..harap2 akan datang jadi macam gambar last tu la..sekarang dia baru nak masuk 4 tahun..

    BalasPadam
  3. Zuyyin dan Zayra pun sekarang dah pandai main solat berjemaah, hehe.. Zuyyin jadik imam, Zayra jadi makmum..tanpa telekung =p

    BalasPadam
  4. pengalaman ni aida & mr.asben dpt dgn ijat.
    time kakak2 dulu diorang behave.
    sabar aje. until ada waktu tu aida x boleh solat jemaah dgn mr.asben & kakak2.
    kena babysit ijat.
    now, alhamdulillah. dia da ada sejadah dia dan kupiah dia.
    kami solat. dia just play around us. dia da faham. kuasa Allah.
    but ada juga dia ganggu tau, maria. dia ganggu kakak2.
    saje suka ngusik aje. angin kakak2 dibuatnya :)
    anak oh anak...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)