div id='header-inner'>

Hadiah Top Komentar Tahunan dari mialiana.com

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Tahun ni suram dengan hadiah... Tak banyak MF dapat hadiah dari rezeki berblog... Tapi ada juga la... Awal tahun ada dapat sehelai shawl menang GA, alhamdulillah... Semalam selamat terima hadiah dari Kak Mialina pemilik blog www.mialiana.com


Alhamdulillah... Terpilih lagi tahun ni untuk jadi top komentar tahunan bagi tahun lepas... Kira dua tahun berturut la ni MF dalam carta.. Alhamdulillah... 

MF jadikan blog kak mia sebagai mentor untuk berblog... Sebab utama... Cara kak mia berblog tu berbeza dengan yang lain... 

Sebab lain MF suka komen kat blog kak mia ialah, blog kak mia yang memang super duper laju dan tak lama nak loading. Tu best nak komen... Lagipun isi blognya pun banyak informasi tazkirah dan hal peribadi yang tak terlalu peribadi... Isi entry yang ringkas dan padat. 

Biasanya memang MF sekali singgah blog, banyak la entry mf komen... 

Terima kasih kak mia atas penghargaan ni... Alhamdulillah... 

Moga kak mia dan keluarga sentiasa dilapangkan rezeki dan diberkati Ilahi... Teruskan mencoret dan berblog untuk inspirasi buat Blogger lain... 

Catat Komen

7 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)