div id='header-inner'>

Rezeki Berblog Awal Tahun: Menang Shawl Dari GA Lollipop Manis

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Alhamdulillah... Dalam dok sibuk curi gak masa join GA.

Biasa MF join GA bila takde idea atau takde mood nak karang entry... Jadi join GA adalah cara mudah untuk update entry blog.


Satu GA yang MF join dihari akhir dan tak sangka rezeki menyebelahi MF... 

Alhamdulillah... Rezeki menang shawl tahun ni... Bertambah lagi koleksi shawl yang sedia ada... Cantik shawl MF dapat kali ni... Shawl bertemakan rama-rama... Berwarna hijau... Alhamdulillah... 

Terima kasih buat blogger Lollipop Manis atas hadiah cantik ni... Moga terus dilapangkan rezeki... 

Join GA ni kena ikhlas.. Insha Allah... Tak dapat hadiah pun tak kita akan dapat ramai kawan... Jangan harapkan hadiah sangat. 

MF pernah menang satu lagi GA awal tahun ni juga, tapi redha takde rezeki sebab MF lambat respon... MF tak tahu MF menang... Jadi, penganjur segmen tu dah buat cabutan lain.. Takpe la.. Takde rezeki la kan..walaupun hati sedikit terkilan sebab tak dimaklumkan... Kadang kita tak sempat pun nak semak GA mana satu dah tamat tempoh dan sebagainya. 

Apa-apa pun.. Tahun ni ingat nak buat juga GA... Tapi tunggu stabil sikit.. Sekarang ni sibuk dan hidup kelam kabut lagi... Hehe... Insha Allah...  

Catat Komen

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)