div id='header-inner'>

Cara Berkenalan Zaman Sebelum Ada Facebook!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Nostalgia betuii...
Memang best ni wat gini...
Time cuti sekolah panjang... Hadam la baca buku biodata ni...


Lagi satu.. 
Cari dalam majalah... 
MF dulu kakak ada beli komik KAWAN. 
Suka la baca part kenalan tuh... 
Berangan juga nak berkenalan... 
Tapi tak reti nak pos surat... Haha... 

Kenangan semua tu...
Tapi tak sangka juga...
MF jumpa jodoh melalui Internet walaupun bukan dari facebook... Hehe... 
Kira canggih la juga kan... Cara jodoh MF ni kan.. Hehe... 

Catat Komen

7 Ulasan

  1. Sgt tepat..memg mcm tula juga dulu lya hihi zamn sklh2

    BalasPadam
  2. hehe..zaman skolah rendah je. skolah menengah semua lelaki.. semua bajet cool

    BalasPadam
  3. teringat zaman sekolah dulu..semua berlumba lumba nak ada biodata..^^

    BalasPadam
  4. dulu memang busy dok tulis buku tu...
    rasa macam retisss lak kan

    BalasPadam
  5. salam kak yana zaman sekolah renda buat cenggini sebab masuk u baru ada FB

    BalasPadam
  6. Dulu saya lepak jer kat mall heheheheh kenyit mata dah sangkut punya hahahaha nakalnya dulu dulu zaman student, dahlah nak pakai public phone pun takda duit hehehehe lucu juga bila teringat semua ini

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)