بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Memang hakikatnya kan... Otak bersilang macam line Internet...  Haha... 

Itulah indahnya ciptaan Allah nih..
Boleh fikir dan boleh buat banyak perkara dalam satu masa... 

Sebelum tidur dah fikir... Esok nak masak apa.. Tengah masa sarapan pun fikir nak masak untuk tengah hari dan malam pula.. 

Kalau ada anak-anak  ramai lagilah berselirat otak dia fikir... Tapi apa yang dia fikir dia akan buat dan realisasikan...  

Itulah indahnya otak perempuan yang Allah ciptakan...

Hargailah wanita.... Kerana disebalik kelemahan ada kekuatannya...

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Otak pelajar pun macam tu jugak. fikr lepas ni nak buat apa. lepastu nak buat apa pulak. sebab tak nak bazirkan masa hahaha -spm candidate

    BalasPadam
  2. Tanpa mereka lintang-pukang isi dalam rumah.. tapi ada je yang boleh handle tanpa wife di sisi..
    Tiap pasangan ada kelebihan dan kekurangan.. yang lebih menutup yang kurang.. ;)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama