Persediaan Persekolahan 2016: Download Bahan P&P 2016!

Persediaan Persekolahan 2016: Download Bahan P&P 2016!

Mula mencari mood untuk buka sekolah yang lebih kurang seminggu je la lagi bakal bermula...

Mood cuti masih bersisa nih... Si adik ni pun manja bukan main... Tak tahu la ragam dia bila dah mula kerja nanti...

Untuk cari mood... MF mula cari bahan-bahan persekolahan untuk persediaan tahun 2016. MF ambil dari group cikgu-cikgu kat Facebook je... Dan selebihnya akan di Google je nanti.. Mudah sekarang kan.. Hujung jari je...

Lapor diri kat sekolah baru pun belum lagi nih... Harap dipermudahkan untuk urusan tahun depan... Dengan si kakak yang mula bersekolah...

Tadi sempat la ronda-ronda sekitar taman kami duduki ni... Lihat sekolah kakak tahun depan... Kebetulan buka... Beramah mesra la dengan cikgu dia... Adik pun suka dengan sekolah kakak... Siap nangis tak nak balik... Hehe... Excited kakak nak sekolah... Insha Allah..  Moga baik-baik sahaja tahun 2016 nanti... Ameen...


Share This :
Maria Firdz

Maria Firdz: Teacher, Housewife to Mr.Firdz, Mom to 3 daughters and 1 son | Lifestyle blogger, Like to sharing everything and usefull info to all of you.For any collaboration please email: myfirdaussy@gmail.com

avatar
Tanpa Nama

Insyaallah, moga dipermudahkan

Delete 12/24/2015 10:29 PG
Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^