5 Langkah Mudah Simpan Mesej Dalam Whatsapp!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lagi info grafik dari Facebook...
Cara mudah untuk simpan mesej dari whatsapp.
Tak perlu nak copy dan paste ke lain-lain tempat...

Ikuti langkah mudah ini... Untuk simpan mesej dari whatsapp.







Mudah kan... 
Sebenanrnya.. Semua ikon yang ada tu ada fungsinya... 
Bagi yang rajin menggodek... Memang mudah la kan... 
Tapi yang tak rajin nak godek, info begini sangat membantu...
Terima kasih yang buat info grafik ni...
Moga beroleh keberkatan share ilmu begini...

Berlangganan update artikel terbaru via email:

9 Responses to "5 Langkah Mudah Simpan Mesej Dalam Whatsapp!"

  1. thank you thank you..tak pernah tau pon pasal ini..

    BalasPadam
  2. Tq tuto ni sis. Sngat membantu.

    BalasPadam
  3. terima kasih! memang berguna betul info ni...sukanyaaa...tq dear :)

    BalasPadam
  4. Oh ada ya fungsi ni. Tak pernah tahu. Terima kasih berkongsi :)

    BalasPadam
  5. salam kak nice info tapi kan saya pun whatapps tak ada pulak star tu mungkin kena update.

    BalasPadam
  6. erk??? baru tau cara ni wujud. haha. thanks MF!

    BalasPadam
  7. baru tahu..terima kasih share :)

    BalasPadam
  8. baru tau..
    tq for sharing.. boleh try nanti.. hihi

    BalasPadam
  9. trima ksihh

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catatan Terbaru Catatan Lama Laman utama

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel