Kenapa Pageview Mencanak Naik Hampir 70 Ribu Semalam???

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Minggu ni minggu yang sungguh sibuk... Dengan peperiksaan akhir tahun, key in data online, kursus dan kerja-kerja lain sebagai guru tingkatan... Rencam sebagai cikgu alaf 21 kan...

Dalam sibuk tu curi masa untuk layan blog juga sebab inilah satu-satu hobi MF untuk release tension... Tapi semalam tak sempat nak jengah tengok jumlah pageview.. Biasa memang tengok hari-hari je...

Pagi tadi, tengok Pageview untuk semalam... Terkejut cheq... Mencanak naik hampir 70 ribu... Uikk.. Tak pernah-pernah.. Biasa dapat 10-11 ribu Pageview je sehari.  Tapi dalam hati berbunga-bunga... Memberi inspirasi untuk terus berblog. .. Alhamdulillah... Seronok sangat...

Pencapaian tertinggi buat saya sendiri... Walaupun angka ni kecil bagi blogger femes yang lain kan... Tapi inilah angka untuk bagi semangat untuk saya terus kongsikan ilmu bermanfaat.

Setelah dilihat.. Rupanya, entry yang menyumbang kepada peningkatan mengejut pageview semalam ialah entry tiga tahun lepas... Iaitu TUTORIAL: CARA MUDAH PRINT SIJIL. 

ALHAMDULILLAH...
entry ni MF buat sendiri.. Hasil kemahiran dan pengetahuan sendiri... MF tahu, penyumbang kepada pageview yang tinggi ni mesti dari dalam kalangan cikgu... Maklumlah.. Hujung tahun, banyak sijil nak kena print dan direkodkan serta diberi kepada pelajar kan...

Alhamdulillah.. Entry lama tapi berguna untuk masa depan semua...

Terima kasih pada yang datang tengok dan jengah blog yang tak seberapa ni... Andalah pencetus semangat saya untuk terus mencoret di sini.. Alhamdulillah. ...

Tulislah Apa sahaja yang bermanfaat untuk orang lain pada masa kini atau pada masa akan datang... Semoga usaha kita dikira ibadah dan pahala di sisi Allah Taala.

Catat Ulasan

14 Ulasan

  1. Byknya..Pv Mimi dri start brblog smpai skrg pn x.byk mcm tu..hehe

    BalasPadam
  2. Wahhh! Tinggii rekod tuu. Hehe tahniahh kak :D

    BalasPadam
  3. wah! Hebat! Saya nak dapat 1k sehari pun susah. erks. hehehehe

    BalasPadam
  4. wow power betul . kita nak dapat 1K pv sehari pun semput kak oiii.. nanges.

    BalasPadam
  5. tahniah MF..banyak tu 70k!

    BalasPadam
  6. fullamak! mampu tengok ajelah maria
    tak terkejar saya

    BalasPadam
  7. wahhhh 70k sy utk satu hari sememnagnya dasat. ajarin nanie mcmne nak jd mcmtu. uwaaaa

    salam muhibbah.,

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^