Pengalaman Shopping di Nile.com.my

Pengalaman Shopping di Nile.com.my... Sebenarnya dah lama dah dok usha web Nile.com.my ni.. Dan dua kali la juga pernah join contest dari Nile.com.my, cuma tak de rezeki nak menang...

Memang teruja tengok barang di Nile.com.my sebab harga yang memang murah berbanding webshop lain... Rambang mata.. Tapi cuma tak berkesempatan nak membeli dan membelek lelama barang di situ...

Lepas raya, bajet shopping bulan Julai masih ada... Jadi, suami izinkan dan guna la kemudahan yang diberikan sebaiknya... 

Sebelum membeli terbaca satu review tak best pasal Nile.com.my...  Barang lambat dan tak update...  Tapi MF tak serik pun... Itu memang risiko beli online... 

Minggu lepas mula membeli... MF cuma beli pakaian... Dress untuk pakai di rumah, seluar dan skirt chiffon... Jadinya tiga helai je barang...  Harga ketiga barang tu dalam RM50 je... Campur kos pos dari Gdex dalam 60 lebih...  MF pilih Gdex sebab murah sikit dari kos pos Pos Laju...

MF beli hari Isnin pagi... Lepas membayar online terus dapat email... Dalam proses... Dalam jam 6 petang, dapat email barang dah diposkan... Anggaran.. Esok sampai la tu... Tekaan MF tepat... Esok pagi barang siap sampai di pejabat tempat kerja MF... 

Alhamdulillah...  Semuanya dipermudahkan...  Cepat servis Nile.com.my...

Barang yang MF dapat pun berkualiti dan sejuk je kainnya... Best sangat...

Rasa nak shopping barang lain pula nanti... Insha Allah...  Rasa yakin la juga nak shopping dengan Nile.com ni bila servisnya bagus kan..

Harap, mereka dapat kekalkan perkhidmatan yang baik macam ni... Barulah orang suka kan...



P/s: Cari masa dan ketika nak membeli belah di Zalora pula untuk kali ketiga... Hehe...


9 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. murah sgt kan..tak pernah lagi shopping di nile

    BalasPadam
  2. Sy slalu jgk shopping on9 kt nile..So far servis ok..Rini pos esk smpai dh..Zalora pn sma :-)

    BalasPadam
  3. Wlpn sy x pnh shopping, cuma pnh tebus voucher yng dimenangi, mmng suka dgn bju yng dijual di nile.com. hrganya pn berpatutan..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..lega ye bila barang yang dibeli dah selamat sampai ke tangan..

    BalasPadam
  5. wah bestnya..barangan nile memang murah kan..servis pun bagus :)

    BalasPadam
  6. saya zalora pun x pernah lagi...

    BalasPadam
  7. harap perkhidmatan Nile dikekalkan begini. barulah seronok shopping online kan..

    BalasPadam
  8. risiko beli online ni gitu la. tapi happy nya bila dapat parcel. hehehe. addicted to zalora.
    tips: sila google promo code. kadang2 bole dapat extra discount :D

    BalasPadam
  9. Saya pun baru je beli hari tu sebelum raya .. memang best lah online shopping di nile ni.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama