Yang Terkini

Amalan Agar Dapat Membayar Hutang!

Amalkan.... Pendek je ayat ni... Berulang-ulang je...

Surah ali-Imran ayat 26-27...

Amalkan selalu... Baca sebelum tidur...
Bagi yang banyak hutang setiap bulan tu... Memang mesti amalkan dan berusaha untuk keluar dari hutang...

Tak lena tidor dalam hutang sebenarnya... Jadi, usahalah untuk bebas hutang... Dan antaranya dengan amalkan ayat di atas...

Selamat beramal...


Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. bagus perkongsian akk ni....kita nak share, salah satu cara kita elakkan diri kita dari dibelenggu hutang kan, bila kita berhutang, kita selalu mcm cakap dekat diri sendiri, kita malu dengan orang yg kasi pinjam duit tuh, sampailah kita akhirnya bayar semula, baru dah xmalu dah.... dann bila kita ad hutang dengan orang, once kita ade duit, benda first kita buat, bayar hutang orang dulu, sebelum belanja diri sndiri :D harap same2 boleh mengambil manfaat :D tq for the sharing yer akk :D muah from

    jindrisska.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Tiada ketenangan dalam hati bila kita banyak dan asyik memikirkan hutang..:(

    BalasPadam
  3. Zaman sekarang ni hutang memang tak dapat nak elak. Habis-habis belajar start masuk kerja dah kena bayar hutang PTPTN. Tu belum campur loan untuk kereta dan rumah lagi. Mana hutang peribadi untuk majlis kahwin nanti. haha

    BalasPadam
  4. baru tau ayat ni untuk bebaskan hutang.. terima kasih mariafirdz sudi share :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ