Pecinta Rim BBS!

Maria Firdz
2
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Pecinta Rim BBS | Sport Rim satu aksesori penting untuk kereta atau motor.. MF tak reti sangat bab-bab sport rim ni.. tapi suami MF, memang suka bab-bab kereta ni terutama melibatkan bab menyolek kereta... sejak dari zaman dia bujang, sampai dah beranak dua.. minat dia tetap sama.. Tapi selagi dia tak mengganggu hal rumahtangga, MF tak menghalang.

Salah satu minat dia ialah sport rim.. Jika dulu, dia suka sangat tukar sport rim kereta.. pantang ada duit lebih.. ada je sport rim baru dia tukar... Asyik tak puas hari je... Sehinggalah tahun lepas, dia mula minat kepada Rim BBS.. Rim ni asal dari Jepun... tapi jadi kegilaan buat peminat kereta seluruh dunia... Harga Rim BBS ni mahal juga... tapi kerana minat kan... sanggup la beli...

seksikan... tebal bibirnya... hehe... berkilat... 

Peminat kereta menggelarkan Rim Bibir Angelina Jolie... sebabnya design rim ni yang tebal... nampak seksi dan berkilat bila dikenakan pada kereta... 

Sepanjang pengalaman MF pandu kereta dengan RIm BBS ni... Alhamdulillah... selesa... dan tahan lasak... masuk lubang pun rim tak bengkok atau kemek.. Cuma kena pilih saiz ikut kesesuaian tayar dan kereta.. kalau tak sesuai..guna rim apa pun, tak tahan dan kuat telan minyak...

Sejak suami tukar RIM BBS ni.. dia dah tak tukar lagi dah... nak dekat tiga tahun guna rim bbs ni... Designnya memang jenis susah nak basuh... tapi hantar car wash la kan.. sembur je... sekejap je basuhnya.... hehe... tapi ada juga design RIM BBS yang tak banyak jejari... 

Sebabkan minat suami ni, MF pun jadi terpengaruh gak sekali... nak wat camne kan... kadang-kadang gitulah pengaruh dia kuat... Disebabkan minat dia juga, dia tubuhkan group di facebook BBS LOVERS GRP... dan group whatsapp untuk pecinta Rim BBS... Nak join.. kena la add dulu... semua pecinta RIM BBS dalam dan luar negara ada di dalam group tu... 

Catat Ulasan

2Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !