div id='header-inner'>

WW ~Telefon Klasik~

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Telefon klasik bertali...

Ajar anak-anak
:
#guna bahan terpakai
#kitar semula
#belajar sains

...Simple dan menyeronokkan...

Catat Komen

6 Ulasan

  1. menarik... supaya anak2 akan lebih komunikasi dengan manusia sebenar berbanding gadget

    BalasPadam
  2. heheheh ingatkan telepon apa lah td, yelah tepon zmn kite kanak2 dulu

    BalasPadam
  3. Salam Maria!

    Lama tak singgah sini *_*

    Ini memang betul-betul klasik. Last sekali saya guna masa tu umur 9-10 tahun kot. Pakai tin susu lagi. 'Wayar' telefon sikit punya panjang setakat nak memastikan yang telefon tu benar-benar boleh berfungsi. La ni tak pernah lagi ajar anak-anak buat telefon ni. Kalau Adik Cute dia pakai blocks aje buat smartphone :)

    BalasPadam
  4. hehehe dulu kecik2 main jugak telefon klasik nih..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)