Tips Cari Jodoh: Cari Yang Suka Meow!

Maria Firdz
18
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Cari pasangan yang suka meow... hehe.. sebab seseorang yang ada kasih pada binatang, Insha Allah..dia akan ada sifat penyayang kepada manusia.. 

Jika makhluk Allah yang lain dia boleh sayang... insha Allah.. tiada masalah dia nak setia dan sayang pada pasangan... 

Alhamdulillah.. apa yang MF perhatikan memang ada benarnya kata-kata PDH ni.. Lelaki atau perempuan yang sayangkan binatang...hati dia lembut dan lebih menyayangi... 


Catat Ulasan

18Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Ada juga benarnya di situ. Sue setuju ;)

    BalasPadam
  2. ye betul..cuma orang yang sakit jiwa je yang sayang haiwan tapi berlaku kejam dan menganiaya manusia ..kalau manusia normal..haiwan dia sayang,sesama manusia pun dia sayang..

    BalasPadam
  3. Alamak...saya geli meow..
    Erkkk...shooh..shoooh hehe.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..kami sama sama suka meow :)

    BalasPadam
  5. susah nak cari yang suka meow ni. tapi serius comel kalau lelaki suka meow ni. hehe

    BalasPadam
  6. wah! kiranya timm ni penyayang n manja la ye..ehehe..
    upss, prasan di situ..hehe..

    BalasPadam
  7. betul! ^ ^ hehee :p
    laki yang suka kucing adalah lelaki yang penyayang..hehee

    BalasPadam
  8. Setuju tu, cn sukakan kucing, tp takut nak main dgn kucing..hehe

    BalasPadam
  9. Yes my hubby and my children love meow cuma mommy tak sanggup nak bela tinggal dalam rumah kecil. tunggu nanti pindah ke rumah lebih besar Doakan k Ameen

    BalasPadam
  10. betul ke..betullah sbb nabi pun suka n sayang haiwan

    BalasPadam
  11. betul ke..betullah sbb nabi pun suka n sayang haiwan

    BalasPadam
  12. iye lah tu..setiap manusia kan diciptakan berbeza2..
    ada yang garang macam harimau tapi tetap spesis meow kan..jadinya ada masanya manja

    BalasPadam
  13. Pertama kali jugak benornye tips ni diglemorkan hehe...tp betul jugak sbb once someone th syg binatang terutama meaw jiwa die lembut:)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !