News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Rezeki di Sakat Suami!

Rezeki di Sakat Suami!

Rasanya semua dah tahu pasal kisah suami isteri bergaduh di facebook pasal Zalora tu kan.. Popular satu Malaysia tu... memang jadi viral... 

Terkejut juga bila yang terlibat itu ialah kawan sekolah MF sendiri... Nuzaimah tu kawan MF masa tingkatan enam... tapi persahabatan kami tak lama...sebab dia dapat tawaran yang lebih baik... tapi sempat la kenal dia sebabnya dia BFF kepada BFF MF sendiri... memang Nuzaimah yang kami panggil Imah ni... 'gila-gila' sikit perangainya... peramah dan mudah mesra... 

MF dah tahu pasal status suami dia up status kat Zalora tu... sebab naik kat wall FB MF, namun lepas lihat brother Hasrul Hassan share printscreen pasal status tu...dan ada juga MF komen kat status HH tu... Nuzaimah tu kawan MF, dan status tu hanya gurauan suami isteri... Tapi rupanya gurauan suami isteri dah jadi viral kat FB... dan lebih meleret bila ada yang printscreen dan terus sebarkan di web-web yang siarkan berita panas...

Memang meletop terus la Imah... Rentetan tu lebih femes bila Zalora pula buat kejutan dengan terus menaja Imah dengan barangan Zalora yang bernilai katanya hampir RM2k... Alhamdulillah...rezeki imah... Boleh baca kisah lanjut tu kat sini.


Lepas kisah itu, Imah selamat bersalin pada 5 Disember 2014... anak sulung perempuan... Alhamdulillah... rezeki bertimpa-timpa buat kawan MF ni... Tahniah Imah dan suami... Happy to both of you... Selamat berpantang... Moga terus dilapangkan rezeki...


MF sendiri pernah juga shopping kat Zalora.... memang perkhidmatan mereka boleh dipuji... ingat nak shopping lagi... hehe... tapi nanti takut jadi kes cam Imah pula... hehe... (gurau je Imah ye... hehe)



Nota:
Bahagia melihat orang lain bahagia... :)

Tags

Newsletter Signup

Signup untuk dapatkan informasi terbaru dari mariafirdz.com.

10 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. wah....banyaknya hadiah...

    hehe tu pula kisahnya...

    BalasPadam
  2. laa.kawan sis rupanya..hehe..beruntung dia..murah rezeki..

    BalasPadam
  3. asslmkm sis MF.. menarik ni.. saya dah kat seminggu asik terpikir nak beli something kat zalora ni.. kn bagus blh dapat free mcm ni juga.. haha.. nak ajk suami buat camni la.. haha

    BalasPadam
  4. wah bestnya.. tahniah buat kwn MF imah... sy pun tak pernah shoping dengan zalora czen pnak citer mmg best murah pun murah brgn nya

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, memang tuah badan sungguh

    BalasPadam