Musim Malware Menyerang!

Maria Firdz
11
 

Susah pula nak berblog dan blogwalking... memang musim malware tengah gila-gila menyerang.. Beberapa blog pun ada kena tempias juga... Memang susah... asal klik atau copy apa-apa akan naik popup window lain... dan lepas tu antivirus pun blocked... Mujur si avast ni bagus... tolong block mana yang patut... Tak sempat la nak merebak jauh... 



Ishh... memang bahaya dan payah juga si malware ni... banyak pula dia hujung-hujung tahun ni.. siapa yang dok ternak dia agaknya ya... hmmm... 

Catat Ulasan

11Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. dia tengah cari makan tu agaknya...susah nak BW...mood BW pon bole terbantut...huhu

    BalasPadam
  2. saya belum ada masalah ni lagi..dulu ada la..lama dah tak de nih..heheh

    BalasPadam
  3. yeke, alamak..takutnya..ada jugak perasan sbb antivirus asik kluar pop up ckp ada virus..huhu..

    BalasPadam
  4. Betul tu Maria..harap-harap Blog kita tak diserang lagi..

    BalasPadam
  5. merbahaya nya...
    sib baik aida bw tak jumpa malware :)

    BalasPadam
  6. Malware ni mmg musuh utama slain virus, itulah persoalannya,siapa yg ternak ye?

    BalasPadam
  7. Menyebok je Malware ni.
    Penyakit hasaf deNgki lah tu!

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !