About Me

LightBlog

Hot Post

Oktober 28, 2014

3 Mandian Percuma dari Shokubutsu!

Semalam terima satu parcel besar... dalam dok tertanya, apa bendanya ini... aku takde beli barang rasanya... tak terfikir langsung, barang dari blogger ke??? memang konfius sudaa... 

Balik rumah, baru buka... sekali buka... terkejut... aku terima tiga botol mandian dari Shokubutsu... 

Siapa yang masih ingat, aku pernah up kan entry pasal terima e-mail dari pihak Shokubutsu pasal pemberian hamper sebab aku ada buat sedikit review dan testimonial produk ni... Boleh baca di SINI...

Rentetan dari email tu, pihak Shokubutsu suruh aku pergi pick up (ambil) hamper produk tu di syarikat mereka.. atas kekangan masa dan beberapa kekangan lain, aku tak dapat ambil... Memang berbulan-bulan juga la... aku pun biar camtu je... hinggalah satu masa, tak silap awal bulan baru ni.. dapat email lagi... diorang nak juga bagi produk tu... secara pos... kalau secara pos aku terima lah... 

Jadi, semalam, barangnya dah sampai... tiga botol mandian shokubutsu yang baru dihadiahkan kepadaku... Alhamdulillah... dan aku kena la buat review sikit lepas gunakan produk ni... Insha Allah, tadi dah cuba mandian warna hijau... 

Sedikit review pasal mandian wangian baru dari Shokubutsu ni... 

Mandian terbaru ni berasaskan pokok herba yang merangsang kologen. Kologen terkenal dengan bahan anti penuaan... Jadi, kulit akan jadi lembut, lembab dan nampak muda tak berkedut... bahan-bahan yang digunakan untuk mandian terbaru ini, adalah bahan-bahan herba yang kebanyakan digunakan oleh Spa dan Mandi Sauna dan Mandi Herba... jadi, sekarang, boleh lah bersauna dan mandi herba kat rumah je...sebab dah de Shokubutsu Mandian Herba Baru... 

Itu je serba sedikit pasal mandian baru ni... Tunggu dah guna semua nanti, baru boleh review.. Bauan untuk ketiga-tiga mandian ni, memang bau herba la sikit... Tapi tetap lembut dan lembab untuk kulit.. 

Terima kasih Shokubutsu... 
Terima kasih buat pihak Southern Lion... 




P/s: ni job yang pertama, dapat offer review produk sepanjang bergelar blogger... Alhamdulillah... 

10 ulasan:

  1. lama xmelawat blog ni. da penambahan hijau kat header.. cantik2..
    komen luar topik entri plak kan :)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah.rezeki sis :-)

    BalasPadam
  3. Wahhh, best nyer ... Wangi ... Wangi ...

    BalasPadam
  4. tahniah, dah dapat reward lagi tu
    saya tak pernah guna produk ni, bukan boleh cuba selepas ni

    BalasPadam
  5. Pernah pakai shokubutsu..memang wangi :)

    BalasPadam
  6. wah tahniah kak..dapat 3 sekaligus..

    BalasPadam
  7. Suka Shokubutsu yang oren sahaja. Kalau guna, memang tak mahu keluar dari bilik air ^_^

    Tahniah dapat produk baru hasil daripada review yang dah dibuat. Rasa berbaloi-baloikan.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah rezeki..tahniah

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^