WW~7 Sombong Dilaknat Allah!~

Maria Firdz
10

Moga kita terhindar dari penyakit yang membinasakan ini!

Tags

Catat Ulasan

10Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. semoga kita semua terhindar dari sikap sombong..

    BalasPadam
  2. Tak guna meyombong diri kerana semua yang ada pada kita adalah milik Allah yang dipinjamkan sementarakan Maria..

    BalasPadam
  3. Semoga kita terhindar dr sifat ni..tp2 mcm mana kalau muka kita dicop muka sombong...sedey...

    BalasPadam
  4. Sombong2 tak ke mana perginya... ke tanah juga akhirnya..

    BalasPadam
  5. Yang rasa dia cantik tu tak ape..tapi janganlah sampai nak hina orang lain pulak.
    Berapa percent je pun korang tu cantik compared to Nabi Yusuf???

    BalasPadam
  6. mudah mudahan kite dijauhkan dr sikap nih

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !